Eladó ház Győrzámoly 93 nm
Eladó ház Győrzámoly 93 nm
Eladó ház Győrzámoly 93 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8123585
Frissítve: 21 napja

Győrzámoly eladó családi ház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
751 613 Ft/m²
93 m²
Alapterület
474 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Akár lakás, vagy telek beszámítással 35 millió Ft!!!!!! 10 KW teljesítményű, visszatáplálós, éves elszámolásos rendszerű napelem már az árban! Ajándék klíma! Korszerű, energia hatékony alapanyagok, gyors kivitelezés, garantált költségek. Mindez jellemzi ezt az ECO technológiával megvalósuló épületet, melynek a hő szigetelő tényezője a háromszorosa a tégla házakénak, ezáltal biztosítva a közel „0” energia igényű, BB besorolást. Az ikerházak egy 1133 nm területű telken kerülnek felépítésre, egymáshoz pergolával kapcsolódnak, igy használatukban családi házként funkcionálnak, kerítéssel egymástól elválaszthatók. Az L1 jelű, 92,73 nm lakótér + 14,96 nm terasz + 4,43 nm belépő alapterületű ház (a rajzon a piros színnel jelölt) 474 nm-es saját használatú telekrésszel rendelkezi. Az ingatlan belső elrendezése: előtér, közlekedő, nappali-konyha-étkező közvetlen terasz kapcsolattal, kamra, 3 szoba, fürdőszoba wc-vel, háztartási helyiség (akár egy további fürdőszobává alakítható). A lakóház előre gyártott fém vázból épül fel, kitöltő ásványgyapot hőszigeteléssel. A homlokzati hőszigetelés vastagsága további 12 cm, a padlásfödém szigetelése pedig 24 cm. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok. A tető héjazata cserép. A fűtési mód: BVF-MAT elektromos padlófűtés rendszer, a fürdőszobában törölköző szárítós radiátorral kiegészítve. A meleg vízellátás egy 180 l-es villanybojlerről megoldott. A ház energia felhasználását szinte teljes mértékben ellátja a 10 KW-is napelem. További extra: Ajándék beépített wc az árban. Az ingatlan emelt szintű fűtés kész állapotú. Igény esetén kulcsrakész befejezés kérhető. Az ár tartalmazza a telek vételárát, a mérőórák, és azok bekötésének a költségeit, valamint a közmű fejlesztési hozzájárulás díját. Az ingatlan megvásárlásához nyújt segítséget a személyi feltételek megléte esetén a 11 M Ft. babaváró hitel, 15 M Ft. vagy 30 M Ft. illetve 50 M Ft. CSOK PLUSZ kamattámogatott hitel, melynek lebonyolítását irodánk díjmentesen vállalja. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, időpont egyeztetés céljából várom hívását: 30/ 2 905 405.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosvízóráshőszigeteltklímaszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kacsaláb Ingatlan Iroda Marcal-Lajta Bt. Az iroda összes hirdetése
+36 30 290 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY