Eladó ház Győrújfalu 91 nm
Eladó ház Győrújfalu 91 nm
Eladó ház Győrújfalu 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8151275
Referenciaszám: HZ014199
Frissítve: 9 napja

Győrújfalu eladó családi ház 4 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
527 473 Ft/m²
91 m²
Alapterület
1298 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 308 Ft
Második évtől
190 115 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Győrújfalun frekventált helyen eladó az alábbi családi ház, mely az 1950-es, 60-as években épült, majd bővült jelenlegi formájára. Az ingatlan ezidáig lakóházként funkcionált, de vállalkozásnak is kialakítható. A ház 91 m2, mely jelenleg 4 szobát, konyhát, fürdőszobát, előszobát és kamrát tartalmaz.A épület szerkezete tégla, mely hőszigetelő vakolattal rendelkezik, a tető vadonatúj, rajta cserépfedéssel, új eresszel ellátva. A mennyezet stukatúros, felette járható födémmel rendelkezik. Az házon eredeti dupla faablakok vannak, működő redőnnyel ellátva. A villanyhálózat teljesen új, 1 x 16 Amper, új órák kerültek felszerelésre. A vízvezeték eredeti, a 60-as, 70-es évekből való. 3 szoba eredeti fa parkettával rendelkezik, a 4. szobában linóleum található, a többi helyiségben hideg burkolat van lerakva. Az otthon melegéről 4 éves Bosch cirko gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. továbbá több vaskályha is rendelkezésre áll. A községben Digi, T-com és Vidanet elérhető a internet hálózathoz.Az ingatlan megközelítése közvetlenül a főútról megoldott, melyhez kétszárnyas kapu és egy kiskapu áll rendelkezésre. A lakóház mögött további épületek találhatóak,így garázs, szerszámtároló, melléképület biztosítja a kellő tárolóhelyet. Ha szívesen tartana kisállatot, a csirkeól rendelkezésre áll. A kertben a locsolásról hidrofórral ellátott fúrt kút gondoskodik, a napi vitamin szükségletet számtalan gyümölcsfa (alma, dó, cseresznye, barack, szőlő, szeder) biztosítja. Ha szeret kertészkedni, vagy szívesen tölti a szabadidejét kellemes zöldövezetben, itt mindkettőre van lehetőség.A ház jelen állapotában is lakható, ám felújítással egy remek otthonná alakítható. A helyiségek tágasak, a terek variálhatóak, a belső válaszfalak tetszés szerint kivehetőek. Frekventált elhelyezkedése végett üzleti tevékenységre is kiválóan alkalmas. Amennyiben új építésű ingatlanban gondolkodik, a telek méretéből kifolyólag ikerház beépítéséhez is megfelelő. Az ingatlan per és tehermentes, azonnal birtokba vehető. Amennyiben egy Győr közeli ingatlant szeretne és meglátta benne a lehetőséget, keressen és mutatom Önnek személyesen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hán Viktória Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hán Viktória Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY