Eladó ház Gyöngyös, Dél-Kálváriapart 255 nm
Eladó ház Gyöngyös, Dél-Kálváriapart 255 nm
Eladó ház Gyöngyös, Dél-Kálváriapart 255 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7947702
Referenciaszám: H478195
Frissítve: 3 napja

Gyöngyös eladó családi ház 9 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
352 549 Ft/m²
255 m²
Alapterület
464 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 293 954 Ft
Második évtől
379 902 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Kínálunk Önnek egy gyönyörű, tágas, 255 nm-es, 9 szobás, 2 fürdőszobás, kertkapcsolatos, családi házat Gyöngyös Dél-Kálváriapartján, a Csalogány utcában. Az ingatlan állapota átlagos, de az épület jól karbantartott és világos. Az ingatlan három szintes, a felső szint és a tetőtér külön helyrajzi számon van, és saját bejárattal rendelkezik. Társasházzá alakítása megtörtént. Az épület az 1980-as években épült szilikátból. A felső szintet és a tetőteret 1988-ban építették. Az ingatlan tökéletes választás lehet azoknak, akik egy nagy és sokoldalú otthont keresnek, akár több generáció együttélésére, akár vállalkozásra. A ház alsó szintje 85 m2-es, három szobás, összkomfortos, teraszos lakás. Az emelet és a tetőtér kb. 170 m2-es, hat szobás, fürdőszobás, külön wc-vel, erkéllyel. A ház fűtése gázkonvektorral történik. Az ingatlan lakóinak további kényelmet biztosítja, az 5 db. klíma, a két terasz és az erkély. Az ingatlanban található egy tágas nappali, kerti tároló, 14 nm-es terasz és 5 nm-es erkély, ami kitűnő kilátást biztosít. Az amerikai konyha modern és praktikus, így ideális a családoknak. Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, így könnyen elérhető autóval és tömegközlekedéssel is. A környék csendes és biztonságos, így ideális a családok számára. A kert rendezett és gondozott. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt közel van a belvároshoz és a kertvárosi részekhez is. A környék felkapott és népszerű, így mindig van valami érdekes program vagy esemény a közelben. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Minden kérdésre szívesen válaszolunk, és segítünk Önnek megtalálni az ideális otthont. Köszönjük, hogy érdeklődik!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Erkély:
5 m²
Terasz:
14 m²
Energetikai besorolás:
G
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóta Gábor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bóta Gábor Otthon Centrum - Gyöngyös - Szent Bertalan utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY