Eladó ház Gyömrő 65 nm
Eladó ház Gyömrő 65 nm
Eladó ház Gyömrő 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8159889
Referenciaszám: HZ053989-4677771
Frissítve: ma

Gyömrő eladó családi ház 2 szobás: 63,9 millió Ft

63,9 millió Ft
983 077 Ft/m²
65 m²
Alapterület
1126 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 940 Ft
Második évtől
270 031 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Állomástól kb 15 perc sétára, a tó közelében , nyugodt csendes utcában várja új tulajdonosát ez a remek adottságokkal rendelkező ingatlan!Központhoz, boltokhoz közel helyezkedik el .A telek hatalmas, gyönyörűen gondozott, sok év munkája a növényzet.Kút is van a kertben.Hasznos lakótér a házban 65m2 , a terasz kb 70m2, mely a család kedvenc tere lehet, innen csodálhatjuk a csodálatos kertet, virágokat, bőven van hely akár medencének vagy grillezni is itt.2 szoba, fürdőszoba, étkezős konyha és egy nagy kamra található a házban.A ház vegyes falazatú, tégla alappal. Villany, vízvezeték már át lett húzva. Tető 3 éve lett újra rakatva.Hideg, meleg burkolatok, szaniterek is pár évesek.Fűtés és meleg víz korszerű kondenzációs kazánról, lapradiátorokkal.Alternatív fűtésként vegyes tüzelésű kazán is van.Nyílászárók fából jó állapotúak, a bejárati ajtó műanyag és rendelkezik szúnyoghálóval.Minden ablak modern fehér műanyag redőnnyel van ellátva.A minőségi méretre gyártott konyha bútor és a tűzhely a vételár részét képezik.Szobákban laminált parketta, többi helységben hideg burkolatok vannak.Nagyon jó infrastruktúrájú és állapotú ingatlant kínálok, ahol bőven van hely bővítésre is, a mostani tulaj terve is az volt hogy a teraszt részben be építi.Ha bármi kérdése van vagy megtekintené az ingatlant keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Kutyajó Ingatlanos-Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mátyás Julianna Kutyajó Ingatlanos-Üllő Az iroda összes hirdetése
+36 30 012 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY