Eladó ház Gyömrő 159 nm
Eladó ház Gyömrő 159 nm
Eladó ház Gyömrő 159 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8158799
Referenciaszám: 112031
Frissítve: 3 napja

Gyömrő eladó családi ház 6 szobás: 182 millió Ft

182 millió Ft
1 144 654 Ft/m²
159 m²
Alapterület
3000 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 595 102 Ft
Második évtől
769 101 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyömrő, Budapest központjától 30 km-re, városhatárától 7 km-re, a fővárostól keletre, a Budapest–Nagykáta–Szolnok vasútvonal mentén fekszik. A településen eladó egy 1000 m2-es telken 2019-ben épült 159 m2-es családi ház. Elosztása: 5 hálószoba, amerikai konyhás nappali, kamra, 2 fürdőszoba, mosókonyha, előszoba, közlekedő, gépészeti helyiség és egy 46 m2-es fedett terasz. Az ingatlan adottságából kifolyólag akár két generáció részére is alkalmas lehet, mivel két bejárattal rendelkezik és egy téglafallal kettéválasztható. Falazata 44 cm-es Porotherm okos téglából épült. A mennyezeti fűtést, hűtést és a padlófűtést H-tarifára alkalmas, osztott, levegő- víz hőszivattyú biztosítja. Kiegészítő fűtésként egy fatüzelésű, épített kandalló is rendelkezésre áll. Meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. Az ipari áram is bevezetésre került. Fa nyílászárói redőnyözöttek, szúnyoghálóval ellátottak, 3 rétegű üvegezéssel szigeteltek. A ház biztonságáról riasztórendszer gondoskodik. A rendezett, parkosított, térkövezett udvarra elektromos nagykapun keresztül lehet bejutni. Itt helyet kapott egy 60 m2-es garázs (víz, villany, csatorna bekötve), egy épített, 28 m2-es medence, egy 7 m3-es ciszterna (esővízgyűjtő) és egy grillező. Az 1000 m2-es telek folytatásában egy 2000 m2-es szántó besorolású terület van, ami a házzal együtt is megvásárolható 6000 Ft/m2 áron. Intézmények: Gyömrőn városháza, egy bölcsőde, három óvoda, négy általános iskola, egy gimnázium és szakközépiskola, két szakiskola, öt háziorvos, két orvosi rendelőintézet, három gyógyszertár, rendőrőrs, mentőállomás, önkéntes tűzoltóság, polgárőrség, városvédelmi egyesület, könyvtár, művelődési ház, egy postahivatal, egy OTP Bank-fiók, egy K&H bankfiók és egy MBH- Bank található. Látnivalók: • Teleki-kastély • Tófürdő • Tőzeges-tó • Rákóczi-emlékhely (a Mánya-réten) • Római kori kőhíd Gyömrő határában • Állatkert Az irodánk több éves tapasztalattal rendelkezik! Azon kedves ügyfeleinknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek! Ha hitelre van szüksége, soron kívüli segítséget tudunk nyújtani az ügyintézésben! Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok! Keressen az elérhetőségeim bármelyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
István Ivanics Ivanics-Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 422 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
István Ivanics Ivanics-Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 422 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY