Eladó ház Gyomaendrőd, Endrőd 118 nm
Eladó ház Gyomaendrőd, Endrőd 118 nm
Eladó ház Gyomaendrőd, Endrőd 118 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8168919
Referenciaszám: M282558
Feltöltve: 2 napja

Gyomaendrőd eladó családi ház 3 szobás: 18,6 millió Ft

18,6 millió Ft
157 507 Ft/m²
118 m²
Alapterület
860 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok, Békés-megyében, Gyomaendrődön, Békéscsabától 40, Szarvastól 20 km-re, a két világháború közötti években épült klasszikus nagypolgári családiházat. 860 nm-es területen egy nettó 118,1 nm -es a lakóingatlan, garázs és tárolásra alkalmas melléképületek találhatóak. Az épület tégla alapra épült, falazata vályog. Az épület belmagassága, az építéskori eredeti nyílászárók és a hajópadló burkolatok lenyűgöző látványt nyújtanak. Az udvara rendezett, található rajta egy garázs, meg 2 másik melléképület is. Jelenleg a házban 3 szoba, 1 konyha, 1 fürdő, és 1 spájz található. Fűtése gázkonvektorokkal megoldott. Természetesen igény szerint átalakítható, korszerűsíthető. A környéken megtalálhatóak, boltok, üzletek, iskolák, óvodák, minden, ami a hétköznapokon fontos lehet. Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal. Az ingatlan fő jellemzői: - 1930-as vályog építés - 860 nm-es telek - nettó 96,6 nm lakóingatlan - a park mely körbe öleli a házat, fákkal, bokrokkal, szőlővel és virágokkal díszíti a területet, - 13,9 nm-es száraz borospince - gáz, villany és vezetékes víz bekötve - aszfaltos utca - az ingatlan belmagassága 310 cm - garázs az udvaron - villany a melléképületbe is kivezetve Ha fontos Önnek a hagyományőrzés, melyet modernizálni tud ezen a remek épületen, akkor megtalálta otthonának helyszínét! Felújítást, illetve saját igényre történő alakítást követően egy csodás kisbirtokon élhet. Az ingatlan per és tehermentes. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1935
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Sándor Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 220 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY