Eladó ház Gyód 72 nm
Eladó ház Gyód 72 nm
Eladó ház Gyód 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8101480
Referenciaszám: 2024-F-19
Frissítve: 3 napja

Gyód eladó családi ház 2 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
368 056 Ft/m²
72 m²
Alapterület
997 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 649 Ft
Második évtől
111 985 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 2024-F-19 Elege van a városi zajból, szennyezett levegőből? Önellátó lenne vagy konyhakertre vágyik? Vegyen panel lakás árából ÖSSZKOMFORTOS kis házat Gyódon és termelje meg magának az asztalra valót! Baranya megye, GYÓD SZŐLŐHEGYEN, aszfaltos úton, könnyen megközelíthető, enyhén lejtős, csaknem 1000 m2-es területen 3 szintes, 72 m2-es lakóház ELADÓ. A házban a terek elrendezése praktikus: a földszinten nappali-étkező, konyha, fürdő, a tetőtérben hálószoba és egy kis dolgozósarok lett kialakítva. Az alagsorban, amely kívülről megközelíthető, egylégterű pihenőszoba gondoskodik a legnagyobb nyári melegben is a lakók kényelméről, nyugodt alvásáról. A tégla építésű ház fűtése és melegvíz-ellátása újtípusú gáz-cirkó kazánnal megoldott, fűteni a nappalliban elhelyezett kályhával is lehetséges. Zártkerti ingatlan, VEZETÉKES VÍZ, GÁZ, VILLANY bekötve, szennyvíz elvezetése ciszternába. A parkoláshoz illetve tároláshoz 2 db garázs áll rendelkezésre. A telek parkosítva van, rajta jól termő gyümölcsfákkal. A terület ki van vonva a művelésből, nincs kifüggesztési kötelezettség, ezért gyorsan birtokba vehető. Aki csendre, friss levegőre és megfizethető életre, vagy akár hétvégi kikapcsolódásra vágyik, ideális választás lehet ez az alacsony rezsivel fenntartható ingatlan. További információkért keressen a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázspanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
1% Ingatlan- és Hiteliroda 1% Ingatlan- és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY