Eladó ház Gyenesdiás 135 nm
Eladó ház Gyenesdiás 135 nm
Eladó ház Gyenesdiás 135 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8121512
Referenciaszám: H485216
Frissítve: ma

Gyenesdiás eladó családi ház 4 szobás: 213,27 millió Ft

213,27 millió Ft
1 579 789 Ft/m²
135 m²
Alapterület
4418 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 697 353 Ft
Második évtől
901 249 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt megbízás kizárólag Irodánk kínálatában! Eladásra kínálom Gyenesdiás csendes nyugodt részén fekvő, aszfaltos úton megközelíthető belterületi 4418 m2-es telken elhelyezkedő családi házat, illetve téliesített vendégházat. A ház két részből áll, az első fele 90-es évek végén téglábol épült, melyben nappali-konyha, fürdőszoba, WC, a tetőtérben egy nagy szoba, WC található. Itt zuhanyzó is kialakítható. A hátsó ca. 150 éves házrész vastag kő falazatú, a régi idők atmoszféráját hordozza magában. Belmagassága kb. 194cm ahol szoba, étkező, konyha, fürdőszoba, közlekedő, WC, pince kapott helyet, egy 10 m2-es fedett terasz található előtte. Továbbá az udvarban van egy téliesített nagy teraszos vendégház, melyben szoba-konyha, zuhanyzó/ WC került kialakításra. A melegről pellet kályha, gáz-cirkó kazán, tartályos gázzal, illetve hűtő fűtő klíma, nobo panel gondoskodnak. Az udvar teljesen körbe van kerítve, olyan mint egy oázis, reggel a domboldalról, estefelé pedig a Balatontól érkezik a tiszta levegő. Ha relaxálni lenne kedve itt minden adott, a jakuzzival együtt. Bolt pár perc alatt, Balaton autóval 6 perc alatt megközelíthető. Gyenesdiás a zalai Balaton-parton, a Nyugat-Balaton régióban, a Keszthelyi-hegység lábánál fekszik . Keszthely és Hévíz szomszédságában fekvő település kiváló lehetőségeket nyújt a pihenni, szórakozni, sportolni, kirándulni vágyók számára. A Diási Strand – amely évek óta folyamatosan birtokolja a Kék Hullám zászlót – mára a környék legszebb strandja lett. Amennyiben felkeltettem érdeklődését és további kérdése van, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poldauf Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poldauf Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY