Eladó ház Gyál, Gyálszőlő 130 nm
Eladó ház Gyál, Gyálszőlő 130 nm
Eladó ház Gyál, Gyálszőlő 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8153403
Referenciaszám: 17-5295
Frissítve: 3 napja

Gyál eladó családi ház 3+2 fél szobás: 64,9 millió Ft

64,9 millió Ft
499 231 Ft/m²
130 m²
Alapterület
490 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 209 Ft
Második évtől
274 256 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK ÖSSZEKÖLTÖZŐK FIGYELEM !!!! Eladásra kínálok Gyálon csendes mellék utcában /központhoz közel/ egy azonnal birtokba vehető /kiadható/ per és tehermentes 2 generációs családi házat sarok telken /két utcáról van bejárat/. Az eladó házhoz 490 nm -es telek tartozik mely jogutódra is érvényes ügyvédi megosztással rendelkezik és fizikailag is le van választva. Fsz: ~ 80 nm nappali , 2 szoba, konyha, fürdő /sarokkádas/ külön wc, háztartási helyiség / itt van elhelyezve a kazán és az éjszakai áramról működő bojler/ ezen a szinten a nyílászárók műanyag szerkezetűek, burkolatok : járólap és jó állapotú hagyományos fa parketta. Az otthon melegéről kombi cirkó kazán gondoskodik radiátoros hő leadókkal melyekhez a falban elhelyezett rézcsöveken keresztül érkezik a meleg víz., villany vezetékek szintén rézre lettek cserélve. Az emeleti lakrészt fedett zárt külső feljárón közelíthetjük meg ,itt Velux tipusú /fa szerkezetű/ nyílászárók lettek beépítve, a helyiségek lambériázottak, burkolatok járólap és laminált parketta. ~ 50 nm mely a következő helyiségeket tartalmazza 2 fél szoba,nappali, konyha , fürdő +wc egyben /zuhanyzós/. A pince szinten kb 45 nm -es szerelő aknás garázsban tudjuk az autónkat biztonságban /itt még a ritkán használt dolgokat is tárolhatjuk mely utcára nyíló kézi mozgatású kapun keresztül közelíthető meg.,közvetlen mellette szintén külön kapun megközelíthető fedett kocsi beálló áll rendelkezésünkre /mely egy ajtó felszerelésével teljesen zárhatóvá tehető/. A ház magas betonalapra épült 80-as években téglafalazatú, palatetős jó állapotú , karbantartott de igény szerint további szépítgetést szükséges lehet/: homlokzati szigetelés,kerítés csere, kert rendezés/.A tulajdonos XVIII- XIX kerületi kisebb lakást vagy nagyobb Gyáli családi házat érték egyeztetéssel beszámít. További információkért és idő pont egyeztetésért kereshet a hét bármely napján ha a munkám miatt nem tudom felvenni rövid időn belül visszahívom. Várom mielőbbi hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortosgarázserkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovácsné Mária Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovácsné Mária Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY