Eladó ház Gödöllő 90 nm
Eladó ház Gödöllő 90 nm
Eladó ház Gödöllő 90 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8164677
Referenciaszám: 2517771
Frissítve: 1 napja

Gödöllő eladó családi ház 3 szobás: 72,9 millió Ft

72,9 millió Ft
810 000 Ft/m²
90 m²
Alapterület
900 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllő legkeresetteb központhoz közeli részén, a Harasztban, minőségi anyagokból és 40-es ikersejt tégla falazattal épült masszív kockaház gyümölcsfás kerttel eladó!   A 90m2-es ingatlan előszobával, konyha-étkezővel, kamrával, 3 szobával, kádas fürdővel, beépített terasszal, pincével, műhellyel és garázzsal rendelkezik. Belső kialakítása sok lehetőséget tesz lehetővé, szuterénjében akár vállalkozás is könnyen kialakítható. Az épület 3 fázisú árammal felszerelt, fűtése Fég típusú cirkóval+radiátorokkal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A 900m2-es saroktelek 30%-a beépíthető, így akár még egy lakás is felépíthető rá. Busz, hév, iskola, óvoda, közért gyalog 5-15 perc alatt könnyen elérhető, autópálya a közelben. Irányár: 72,9MFt Hivatkozási szám: 2517771. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1969
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázsinternetvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY