Eladó ház Gödöllő 125 nm
Eladó ház Gödöllő 125 nm
Eladó ház Gödöllő 125 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8113052
Referenciaszám: HZ088139-4645899
Frissítve: ma

Gödöllő eladó családi ház 5 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
880 000 Ft/m²
125 m²
Alapterület
598 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 319 248 Ft
Második évtől
435 680 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllő Családi ház a Blahai részen Eladásra kínálok Gödöllő központjához közel, de természetközeli környezetben , gyönyörű 598nm-es telken 125 nm-es kétszintes családi házat. A földszinten található a tágas nappali étkezővel, amerikai konyhával, ahol a család összegyűlhet és kellemes pillanatokat tölthet el. Két hálószoba is helyett kapott, így elegendő privát tér biztosított minden családtag számára. A földszinten található egy kádas fürdőszoba, WC, kamra és egy tágas előszoba. Az emeleten két hálószoba, az egyikben beépített gardróbszekrény illetve infraszauna is helyett kapott. A ház klímával felszerelt. Ablakokon egyedi kézműves kovácsoltvas korlátok találhatók. Az ingatlanhoz tartozik egy gondozott kert, ahol megtalálható egy kis játszótér a gyerekeknek, valamint sütőgetőhely a szabadtéri grillezéshez , fedett teraszon.A kertben fúrt kút szivattyúval ellátva ad lehetőséget a locsolásra. Autóbeállóval rendelkezik, melynek a végén elektromos ajtóval 24 nm-es garázs található.Közlekedés: Helyi busz 5 perc gyalogosan, étterem, bevásárlási lehetőségek, óvoda, központ, M3 autópálya könnyen elérhető.Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot még ma, nézzük meg együtt!!Független hiteltanácsadással : CSOK, Babaváró, Lakáshitellel segítem vásárlását!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csoknyai Tatyjána DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csoknyai Tatyjána DH Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 470 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY