Eladó ház Gödöllő 233 nm
Eladó ház Gödöllő 233 nm
Eladó ház Gödöllő 233 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7343804
Frissítve: 1 éve

Gödöllő eladó családi ház 6 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
854 077 Ft/m²
233 m²
Alapterület
1532 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllőn a Grassalkovich katély mellett patinás 230 nm-es kúria eladó 199 millió Ft-os írányáron.   FŐÉPÜLET A fő épület az 1920-as években épült. Praktikus, átgondolt beosztású mind a két szint. A kivitelezés ígényes, a ház jól megépített. Az építtető egy bankár volt.   Remek beosztású épület alsó szintjén konyha, nappali, étkező és szoba illetve fürdőszoba található. A nappali mérete miatt 3 részre is tagolható, így akár 3-4 szoba is kialakítható, mely akár magán irodának is alkalmas lehet. Így kedvezményes Széchenyi hitel is felvehető. Az emeleti szinten 3 szoba és fürdőszoba van,   Az épület alatt egy mini wellness és a gépészet van. Az udvaron úszómedence lett építve. A kert hátsó részén, a telek hátsó részén lévő utcáról dupla garázs található.   A telek dísznövényekkel és örökzöldekkel parkosított, kiépített öntözőrendszerrel.   MENNYI FELÚJÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG? Némi külső felújítás szükséges. A tető melletti lambéria megérett a cserére. Ez szakember szerint 3 - 400 ezer Ft körüli költséget jelent. A belső rész festés után költözhető, ennek díja mintegy 1 - 1,5 millió Ft.   Egy igazán különleges épület, igazán jó környéken.   Jöjjön el és tekintse meg! Hétvégén is elérhetőek vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1920
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosgarázskerttélikertjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosgardróbteraszpincemelléképületbeépített konyhabútorvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 585 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 585 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY