Eladó ház Gödöllő, Kertváros 60 nm
Eladó ház Gödöllő, Kertváros 60 nm
Eladó ház Gödöllő, Kertváros 60 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8062770
Referenciaszám: 2517399
Frissítve: 2 hónapja

Gödöllő eladó családi ház 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
831 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
575 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllő kertvárosi részén, csendes, nyugodt környéken kínálom eladásra a kocka házat. Az épület 1950-1980 között épült, felújítandó. A ház fűtését gázcirkó, melegvizét bojler biztosítja. Helyiségei: 2 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, wc, kamra. Az udvaron téglából épült tároló található  ami barkácsolásra alkalmas, vagy műhelynek kialakítható, továbbá parkolási lehetőség több autó számára. A kertben egy hatalmas diófa ad árnyékot. Gyermekes családok számára is rendkívül kedvező, buszmegálló pár méterre, élelmiszerbolt pár utcányira, iskola a közelben található. Játszótér, erdő gyalogosan pár percre megközelíthető. A telek 575nm-es, EK01 besorolású, beépíthetősége 30%, ikerház építésre alkalmas. Irányár: 49,9Mft   Hivatkozási szám:2517399. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs  +36 20 772-2429   sapibalazs@godolloi.hu GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY