Eladó ház Göd 210 nm
Eladó ház Göd 210 nm
Eladó ház Göd 210 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8161740
Referenciaszám: H487190
Frissítve: 1 napja

Göd eladó családi ház 5 szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
566 667 Ft/m²
210 m²
Alapterület
708 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 389 105 Ft
Második évtől
502 874 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Egy igazán különleges lehetőséget kínálok Önnek, amelyet nem érdemes kihagyni! Eladásra kínálunk egy 210 nm alapterületű, 5 szobás, 2 fürdőszobás, 2 garázs férőhelyes, jó állapotú használt házat Pest vármegye, Göd városában, a Göd-Újtelepen. Az ingatlan kiváló elhelyezkedése és az előnyös adottságai garantálják, hogy itt a tökéletes otthonra lelhet! A környék csendes és biztonságos, ideális családoknak és befektetőknek egyaránt. Az épület két lakó szintből és a ház alatt található szuterénből áll mely nemcsak tárolásra barkácsolásra használható hanem itt található a ház fűtését biztosító kazán is. Az ingatlanban 5 szoba 2 fürdőszoba, étkező és egy minden igényt kielégítő konyha áll rendelkezésre. A főbejárat előtt nagy fedett terasz biztosítja a kerti beszélgetésekhez a helyet. Az ingatlan állapota kifogástalan, a fűtés gáz kazán és kiegészítőként a romantikát az égő fa illatát kedvelők részére fatüzeléses kályha. A hűtés klímával megoldott. Az épület oldalában két autónak zárható garázs és egy fedett gépjármű beállóhely biztosítja az autók kényelmes elhelyezését. A telek mérete 708 nm, így elegendő hely áll rendelkezésre a kertészkedéshez és pihenéshez. Az ingatlan kényelme mellett szeretném kiemelni, hogy a környék számos is előnyös adottsággal rendelkezik. A Dunakanyar és a Duna-part csak pár perces autóútra található, ahol számos kikapcsolódási lehetőség várja Önt és családját. Ha bármilyen kérdése merülne fel, ne hezitáljon, hívjon még ma és legyen az Öné ez a különleges ingatlan!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Demeter András Otthon Centrum - XIII. kerület - Visegrádi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Demeter András Otthon Centrum - XIII. kerület - Visegrádi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY