Eladó ház Göd 210 nm
Eladó ház Göd 210 nm
Eladó ház Göd 210 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8152007
Referenciaszám: 16035_bh
Frissítve: 8 napja

Göd eladó családi ház 5 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
237 619 Ft/m²
210 m²
Alapterület
1575 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK FIGYELEM! INGATLAN HELYSZÍNE: Göd frekventált utcájában található az ingatlan, a központtól néhány percre. Budapest központjától kb.36 km, Vác központjától kb.12 km-es távolságra helyezkedik el. 2 kilométeren belül elérhetőek a következők: buszmegálló, iskola , óvoda, üzletek, bevásárlóközpontok. ÉPÜLET KÜLSŐ JELLEMZŐI: 1980-ban épült tégla építésű fafödémes családi ház 215 nm alapterülettel 1575 nm-es telekkel. Homlokzata jó frissen festett állapotú, nyílászárói újak 2 rétegű üveggel ellátva. Tetőfedése jó állapotú, szalagcseréppel ellátva, régi csatornákkal. Az épületet két részre tagolhatjuk, 60 nm jelenleg is lakott lakásrész, továbbá 120 nm régen lovardaként használt rész, ami könnyedén lehetővé teszi szálláshelyek kialakítását. (Bővebben „ÉPÜLET BELSŐ JELLEMZŐI”) A telek tiszta, rendezett, mérete lehetővé teszi fedett gépkocsibeállók építését, betonozott beálló a házzal párhuzamosan teljes hosszúságban 5 méter szélességben. A Telek közepén egy tároló, a végében egy felújítandó/elbontandó fedett gépkocsibeálló található. ÉPÜLET BELSŐ JELLEMZŐI: Jelenlegi lakrész: A belső homlokzatok jó állapotúak, 60 nm alapterülettel, kis teraszrésszel. Az elrendezéséből és méretéből adódóan 3 külön szoba, konyha és étkező kialakítható. Régebben lovász tevékenységekre alkalmazott rész: Egy hosszú házrész, külön öltözővel és fürdőszobával. Kiépítése lehetővé teszi munkás szálláshelyek kialakítását könnyedén. A régi boxoknak használt helyiségek, átalakíthatók négy szobává, amiből 3 db áll rendelkezésre, ez 15 félszoba és 4 apartman jellegű házrész kialakítását teszi lehetővé, külön konyha résszel és vizesblokkal. Ebben a részben található 35 nm öltöző, fürdőszobával és wc-vel, és egy kazánház is. MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: Gépészet: Használati meleg vízről villanybojler gondoskodik. Fűtése, központi fűtés, FÉG gázkészülékről üzemeltetve, illetve egy kandalló a nappaliban. A hátsó lovarda részekben nem került kiépítésre víz, fűtés, kivéve a 35 nm-es öltözőrészt ahol vizesblokk, központifűtés és az ingatlan víz/fűtés ellátás elzárási lehetőségei találhatók. Bővebb műszaki tartalomért, kérjen tájékoztatást. KÖLTSÉGEK: Közepes fenntartási költségek jellemzik. PARKOLÁS: Közterületen, ház előtt, udvarban, fedett gépkocsibeállón.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállójó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tolnai Bence Buda House Partners Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 287 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tolnai Bence Buda House Partners Kft Az iroda összes hirdetése
+36 30 287 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY