Eladó ház Göd 130 nm
Eladó ház Göd 130 nm
Eladó ház Göd 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8145166
Referenciaszám: 18673
Frissítve: ma

Göd eladó családi ház 4+1 fél szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
768 462 Ft/m²
130 m²
Alapterület
804 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felsőgödön, folyamatosan fejlődő Nevelek részén, csendes, erdő közeli utcában, 2007-ben épült gondosan megtervezett, és kivitelezett, jó fekvéssel és elosztással duplakomfortos kétszintes családi ház eladó. A földszinten van egy tágas amerikai konyhás nappali, előszoba, 1 db hálószoba, fürdőszoba, WC, illetve 9 nm-es fedett terasz. Az emeletre egy kényelmes lépcső vezet fel, ahol egy nagy előtérbe érünk, és ebből külön nyílik minden helyiség, 2db hálószoba, 1 db dolgozószoba, egy fürdőszoba. A ház kívülről szigetelve lett (10cm), nyílászárók műanyag termo üvegesek, tetőcserép fedéses. A szobák laminált parkettások a többi helyiség járólapos. Mindkét fürdőszoba káddal és zuhanyzóval van felszerelve. Fűtése gáz cirkó és alternatívának van egy vegyes tüzelésű kazán is. A szobákban radiátoros fűtés van, minden más helyiségben padló és radiátoros fűtés került kialakításra. A földszintről egy lépcső vezet le a 70 nm -es szuterénbe, ahol 2 -3 autó kényelmesen elfér egymás mellett, és a többi részén kazánház és tároló helyiség van. A szuterén víz, villany és fűtéssel rendelkezik. A telken van még fúrt kút és öntözőrendszer. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Megtekintés érdekében vagy felmerülő kérdés esetén keresse irodánkat. Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel és az ingatlanközvetítés vevőink részére díjmentes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2007
Terasz:
9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Vede Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 30 109 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Vede Casa Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 30 109 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY