Eladó ház Göd 176 nm
Eladó ház Göd 176 nm
Eladó ház Göd 176 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7883772
Referenciaszám: 360041073-73
Frissítve: 1 hónapja

Göd eladó családi ház 5 szobás: 118 millió Ft

118 millió Ft
670 455 Ft/m²
176 m²
Alapterület
490 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó csendes, nyugodt környezetben új építésű családi ház, Gödön Eladó Alsógödön, egy új építésű, amerikai konyhás nappali + 4 szobás, 176 m2-es családi ház, mely 490 m2-es telken áll. A Családi Ingatlan kínálatában lévő Alsógödi családi ház főbb jellemzői: A csendes, családi házas környéken lévő, energiatakarékos, tágas, kétszintes, duplakomfortos családi házat gyermekes családoknak ajánlom, CSOK igénybevételével! A földszinten egy különnyíló hálószoba mellett, nagy világos, teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, tároló és a közlekedőbe nyíló garázs épült. Az emeleten 3 különnyíló hálószoba, melyből egynek 10 m2-es erkélye van, fürdőszoba, gardrób, gépészeti helyiség van. • Tégla építésű, 10 cm hőszigeteléssel • Nagy amerikai konyhás nappali 12 m2-es fedett terasz-kapcsolattal • Légkondicionált • Garázs 1 autó részére + pakolásra • Fűtése gázcirkóval megoldott padlófűtés • Külön nyíló hálószobák, (12-15-17-18,5 m2), egy erkéllyel (10 m2) • Három rétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók, redőnnyel • Burkolatok, szaniterek és a belső ajtók ízlés szerint választhatók • Megbízható, referenciákkal rendelkező kivitelező Az Gödön lévő ház környezete Alsógödön, biztonságos és családias területen fekszik. Közel iskolához, óvodához, vasúthoz, orvosi rendelőhöz, üzletekhez, sportlétesítményekhez. • Budapesttől 20 km-re, autóval az M2 autóúton 25 perc, vonattal 35 perc. Ha az ingatlan vásárlásához hitelre van szüksége, hiteltanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül az optimális lehetőséget. Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Ágota Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Ágota Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY