Eladó ház Göd 160 nm
Eladó ház Göd 160 nm
Eladó ház Göd 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7799806
Referenciaszám: H470298
Frissítve: 3 napja

Göd eladó családi ház 7 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
624 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
547 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Göd-Felsőn Több Generációnak Alkalmas Családi Ház Elaó! Megvételre kínálunk Göd-felsőn egy160nm-es családi házat,547nm telekkel, melyhez tartozik még 3 különálló lakás is az udvarban.(29-27-25nm) Csendes, kertvárosi részen helyezkedik el az ingatlan, nem forgalmas mellékutcában. A ház 1991-ben épült B30-as téglábó, azóta folyamatos karbantartást,felújítást végeztek rajta. Fűtését egy új vizteres kandalló biztosítja, emellett a földszinten és az emeleten is inverteres klíma biztosítja a kellemes hőérzetet. Az udvar rendezett, viacolorral burkolt szinte az egész, minimális füvesített terület lett csak szabadon hagyva Az ingatlan közelében minden megtalálható, amire a hétköznapi életben szükségünk lehet." vásárlási lehetőségek,iskola,óvoda,bölcsöde,orvosi rendelő,gyógyszertár,kikapcsolódási lehetőségek,vendélátó egységek,vasútállomás,buszmegálló stb..." Az épület földszintjén az elosztás: Nappali,közlekedő,fürdő,wc,konyha-étkező. Az emeleten: 3 hálószoba, közlekedő, fürdő,wc és egy erkélyterasz lett kialakítva. Az udvaron található 3 lakásé: Szoba-konyha,fürdő-wc." az alaprajzon megtekinthető. Az ingatlan CSOK igénybevétele esetén illetékmentes! Segítünk spórolni! CSOK, Babaváró, Lakásfelújtás, Támogatott hitelek? Irodánk minden állami támogatás és lakáshitel igény kapcsán DÍJMENTES és SZAKÉRTŐ segítséget nyújt! További kérdések esetén , kérem keressen bizalommal! Köszönöm,hogy megtekintette hirdetésem! Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Zoltán Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY