Eladó ház Gárdony 61 nm
Eladó ház Gárdony 61 nm
Eladó ház Gárdony 61 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169575
Referenciaszám: M281498
Frissítve: 1 napja

Gárdony eladó családi ház 1+2 fél szobás: 66,5 millió Ft

66,5 millió Ft
1 090 164 Ft/m²
61 m²
Alapterület
518 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 441 Ft
Második évtől
281 018 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínáljuk ezt gyönyörű, kiváló állapotú lakóházat Gárdony egyik csendes utcájában, egy 518nm-es saroktelken. A ház precízen karban van tartva, itt nem fogják meglepetések érni! A ház 61nm-es, a helyiségei a következők - Nappali - 2 hálószoba - Fürdőszoba wc-vel - Konyha - Beépített téli terasz / előtér - Nyári konyha A 61nm-en felül van még: - Műhely - Nagy méretű, szépen felújított pince - 3x4 m faház jakuzzival - Fedett, téglából épített kinti sütő Összközműves a ház, erős Vodafone internet van. Aszfaltos út, közvilágítás az utcában Terméskő alap, melyen 5cm lábazati szigetelés van Tégla falak, 8cm szigetelés Kiváló állapotú a tető. 2018-ban a lécezés és a héjazat cserélve lett: Tondach bitumenes zsindely cserép, tetőfólia, kőzetgyapot szigetelés és azon falapok, teljesen járható a tetőtér. A tetőtérből ki is lehet jutni a tetőre tetőkibúvón keresztül. Az ereszből a víz az ásott kútba folyik. Nyílászárók: modern, redőnyös, szúnyoghálós műanyag ablakok és bejárati ajtók, 2014-ben lettek cserélve. A fürdő is 2014-ben lett teljesen felújítva, a vízcsövekkel, szennyvízcsövekkel együtt. 32 A-es áram, réz vezetékek, új biztosítéktábla, érintésvédelmi relé (fí relé) van. A ház 32 amperes áramellátással, réz vezetékekkel és új biztosítéktáblával rendelkezik. A fűtést kombi gázkazán (Biasi, 24 kW, 2006) és fatüzelésű kandalló biztosítja. A gázkazán telefonról és fali vezérlőről is irányítható, a hőleadás radiátorokkal történik. A kandalló használatával a téli gázszámla mindössze 5000 forint volt. A kertben ásott kút van szivattyúval, ezen kívül hordós vízgyűjtő és kedvezményes vízórás kerti csapok is vannak, hogy gazdaságos legyen kertészkedni. A kertben fedett, épített tégla kemencés sütő van és sparhelten is lehet a jó levegőn sütni-főzni. A ház részét képezi egy 3x4 m faház is jacuzzival. A kerítés kiváló állapotú, újszerű, a bejáratnál 5x3,5 m méretű kocsibeálló van, elektromos kapu a szemközti bejáratnál, tolókapu az oldalsó utcánál. 3 bejárata van a háznak, így kényelmesen egyből oda jutunk a kertbe, ahova szeretnénk. A kertben sokféle gyümölcs terem: van bőtermő körtefa, cseresznyefa, meggyfa, barackfa, kajszifa, 2 szilva, dió, 1 nagy fügefa, ribizli, málna, szeder, egres és magaságyások A szomszédok állandó lakók, összetartó a közösség Kedvezményes kamatú hitellel, teljeskörű ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket díjtalanul, az adásvétel és ingatlanátírás teljes lebonyolításával. További kérdések esetén várom hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bocsor István Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bocsor István Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY