Eladó ház Gárdony 60 nm
Eladó ház Gárdony 60 nm
Eladó ház Gárdony 60 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8146423
Referenciaszám: 193330
Frissítve: 3 napja

Gárdony eladó családi ház 3 szobás: 63,99 millió Ft

63,99 millió Ft
1 066 500 Ft/m²
60 m²
Alapterület
150 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 209 234 Ft
Második évtől
270 411 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GÁRDONY, családi házas övezetében eladó egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ 1 számú 60 nm-es, 2 szoba+nappalis, amerikai konyhás, spájzos, körülkerített KERTKAPCSOLATOS, társasházi lakása, gépkocsi beállóval együtt. Ár: 63.99 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805 UTOLSÓ LAKÁS!!! !!!! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS - SAJÁT KERTTEL !!! ÉPÜLET JELLEMZŐI: Ikerház 2 db azonos méretű, de eltérő elrendezésű házat foglal magába, mindegyik házhoz gépkocsibeálló tartozik. Stílusát tekintve letisztult, kellemes narancs és barna homlokzati színnel, mediterrán jelleggel. MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: Építés anyaga Porotherm tégla, nyeregtető Leier cserépfedéssel, műanyag homlokzati nyílászárók 3 rétegű üvgezéssel, fa szerkezetű beltéri ajtók, fűtés Solar rendszerű elektromos fűtés mely a padlóban került kiépítésre. LAKÁS JELLEMZŐI: Elrendezése: előtér, tágas nappali/étkező és konyha egy légtérben, fürdő és WC külön helyiségben, 2 db szoba, illetve egy spájz-tároló. A nappaliból pedig egy 10 nm-es terszra tudunk kilépni. LAKÁS MÉRETEI: Teljes méret: 59,73 nm Előtér: 2,27 nm WC: 1,5 nm Fürdőszoba: 5,14 nm Konyha/étkező/nappali: 25 nm Tároló: 2,42 nm Szoba 1.: 10,35 nm Szoba 2.: 11,55 nm Közlekedő: 1,5 nm Terasz mérete: 10,08 nm Ingatlanhoz tartozó bruttó telek terület: 127 nm FOTÓK A MÁR FELÉPÜLT HÁZAKBAN KÉSZÜLTEK! INGATLAN HELYSZÍNE: Gárdony családi házakkal ölelt részén találjuk azt a zsákutcát ahol épül ez az ikerház. Utcában kizárólag újépítésű ingatlanok találhatóak, amik az elmúlt években kerültek átadásra. Elhelyezkedését nézve ideális, a vasút állomástól elég távol, hogy a zaj ne jelentsen gondot, de mégis gyalogosan megközelíthető távolságban. Közelben található még pékség, fagyizó, benzinkút és természetesen bevásárlásra alkalmas bolt, melyek mind kényelmesebbé teszik a mindennapi életet – vagy akár a nyaralást. KIKNEK AJÁNLOM: Átgondolt és ésszerű elrendezésének köszönhetően éppen úgy alkalmas egy gyerekes családok, párok vagy egyedülállók napi életterének, mint idény jelleggel lakott nyaralóként használva azoknak akik csak néhány hetet szeretnének eltölteni a Velencei tó partján. Az ikerház úgy került kialakításra, hogy a két házrészben lakók egymást ne zavarják, egymástól függetlenül megközelíthetőek, azaz nem járnak át egymáson. Mindkét házrészhez tartozik külön – körbekerített – kertkapcsolat valamint 1 db autó beállására alkalmas beálló. Kertkapcsolatnak köszönhetően akár egy nyár esti bográcsozás vagy szalonnasütés is könnyedén kivitelezhető a család nagy örömére. Ár: 63.99 M Ft Tel.: 06 (20) 558-8805 A LAKÁS KÉSZ, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Zoltán LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR Az iroda összes hirdetése
+36 20 558 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Zoltán LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR Az iroda összes hirdetése
+36 20 558 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY