Eladó ház Gárdony, Lakóövezet 130 nm
Eladó ház Gárdony, Lakóövezet 130 nm
Eladó ház Gárdony, Lakóövezet 130 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7925326
Referenciaszám: M261727
Frissítve: 5 napja

Gárdony eladó családi ház 3+3 fél szobás: 114 millió Ft

114 millió Ft
876 924 Ft/m²
130 m²
Alapterület
702 m²
Telek
3+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 372 756 Ft
Második évtől
481 745 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kivételes lehetőség! Egy gondos tervezéssel épített családi házat kínálok eladásra Agárdon, mely 1987-ben készült. Ez az otthon békés környezetben helyezkedik el, mindössze 200 méterre a Parkerdőtől, tökéletes választás a természet kedvelőinek. A központ és a vasútállomás is mindössze néhány perc sétára található. A földszinten két szoba található, az egyikben beépített gardrób is helyet kapott. A nappali, konyha, étkező, fürdőszoba és külön WC is itt található. Az épület hátsó részén egy tágas, napfényes, 30 négyzetméteres terasz nyújt kilátást a rendezett kertre. Az emeleten egy hálószoba és két félszoba található (az egyikhez gardrób is tartozik), valamint itt kapott helyet a fürdőszoba és a WC. Az emeleti hálószobából csodálatos kilátás nyílik a kertre egy erkélyen keresztül. Az ingatlan alatt két pince is található, egyikük a házból (belülről) megközelíthető, a másik pedig praktikusan a kert felől. A modern gázkazán biztosítja a melegvíz ellátást, az ingatlan összközműves. A kertben található fúrt kút biztosítja a vízellátást az öntözéshez. Gyümölcsfák, fenyők és parkosított területek díszítik a telek többi részét. A házhoz tartozik egy térkövezett dupla fedett beálló és egy praktikus kerti tároló. Az ingatlan irányára tartalmazza a teljes berendezést (bútorokkal és gépekkel) is, amennyiben igény van rá. Cégünk, az OTP Ingatlanpont, teljes körű ügyintézéssel áll a rendelkezésére! Kedvezményes hitel megoldásokat kínálunk az ingatlan finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvétellel kapcsolatos ügyek intézésében. Ha felkeltettük érdeklődését ezzel a gyönyörű családi házzal kapcsolatban, hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Erkély:
5 m²
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosvilágoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Ráksi Fő utca 18 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Ráksi Fő utca 18 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY