Eladó ház Galambok 130 nm
Eladó ház Galambok 130 nm
Eladó ház Galambok 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8140682
Referenciaszám: H481391-4591495
Frissítve: 11 napja

Galambok eladó családi ház 4 szobás: 62,02 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 395 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
62,02 millió Ft
477 038 Ft/m²
157 000 EUR
1 207,69 EUR/m²
130 m²
Alapterület
2749 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma
Zalakaros fürdővárostól, Nagykanizsától 15 percnyi autóútra található ez a mesebeli környezetben fekvő tóra néző panorámás ingatlan. A Galamboki-horgásztó Dél-Zala legnagyobb tava. A tó hivatalos neve: Galamboki-horgásztó, kezelője pedig a Galambok és Vidéke Horgász Egyesület. A víz területe 11 ha, átlagmélysége 1,5-2m, növényzetét tekintve a nád és a sás jellemzi. Ebben a csodás környezetben kínálom megvételre az alábbi ingatlant: - 2749 m2-es nagy zöld felülettel, hat autó beállására alkalmas térkövezett parkolóval, gyümölcsfákkal rendelkezik a telek - 130 m2-es téglából épült 3 szintes lakóépület, beépített tetőtérrel, két terasszal és egy további erkéllyel - a családi ház helyiségei: konyha, étkező, nappali, vendég WC, 3 hálószoba, gardróbszoba mely akár plusz fürdőszobává is alakítható, fürdőszoba WC-vel, szanua és jacuzzi tér, két terasz, erkély, a pince szinten pedig további 4 helyiség áll rendelkezésre, ebből az egyik borospincének van kialakítva - az otthon melegét gáz központi fűtés szolgáltatja, a kémények kialakítása kandalló vagy cserépkályha elhelyezését is lehetővé teszi - az épület 2 szintjén 2 klímaberendezés is rendelkezésre áll - műanyag és fa nyílászárók, a homlokzati falak 10cm-es külső hőszigeteléssel rendelkeznek - infraszauna - kiváló elrendezés, nagy, világos terek - víz, villany, bekötve, gáz pedig a föld alá elhelyezett saját gáztartályból áll rendelkezésre Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kocsibeállócsendesgardróbhőszigeteltriasztóklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY