Eladó ház Füzesabony, Szihalmi út 58 115 nm
Eladó ház Füzesabony, Szihalmi út 58 115 nm
Eladó ház Füzesabony, Szihalmi út 58 115 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8093190
Feltöltve: 2 hónapja

Füzesabony eladó családi ház 3 szobás: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
86 087 Ft/m²
115 m²
Alapterület
1638 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan bemutató videója elérhető az alábbi linken: https://youtube.com/shorts/ASiKe-YjTPg?si=noXAtM40CqKGBEVY Füzesabony frekventált részén, a Szihalmi utca saroktelkén 3 szobás, 115 nm-es, felújítandó, vegyes (vályog és tégla) falazatú családi ház eladó. A főépület egyik helyiségében 10 éve tűz keletkezett, amely a szomszédos szobákra már csak részben terjedt át. Az épületben 3 szoba, előszoba, konyha és fürdőszoba található. A lakórész tovább bővíthető egy 16 nm-es szobával, amely jelenleg kamra/tároló és külön bejáratos. Az épület korábbi fűtését elektromos kályhák és gázkonvektorok biztosították, jelenleg fűtés nélküli az ingatlan. A ház kisebb része alápincézett. A telek 1638 nm, udvari beállós, rajta 60 nm-es melléképület (nyári konyha, istálló, tároló) és gyümölcsfák vannak. A közművekből mindet bevezették korábban az épületbe, az új tulajdonosnak a gáz- és villanyórát kell visszahozatni. Az ingatlantól 5 perc sétán belül elérhető a vasútállomás, a buszpályaudvar, a bevásárlóközpontok. Az M3-as autópálya is néhány perc alatt megközelíthető.. A nagyon jó elhelyezkedésének és a telek méretének köszönhetően az épület átalakítást követően vállalkozásra is kiválóan alkalmas! Az ingatlant fiatal pároknak és családoknak egyaránt ajánljuk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1940
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfort nélkülikocsibeállókertkapcsolatosjó közlekedésűkamrateraszpincemelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 498 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 498 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY