Eladó ház Füzesabony, Falu 90 nm
Eladó ház Füzesabony, Falu 90 nm
Eladó ház Füzesabony, Falu 90 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7824371
Referenciaszám: Kód 1-23
Frissítve: 10 hónapja

Füzesabony eladó családi ház 2 szobás: 20,5 millió Ft

20,5 millió Ft
227 778 Ft/m²
90 m²
Alapterület
700 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 67 031 Ft
Második évtől
86 630 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A település centrumában, 700 m2 nagyságú felújított, 90 m2-es, vegyes falazatú, centrumtól néhány percre található családiház eladóvá vált. A felépítmény a 80-as években épült, melyet új tulajdonosai teljesen felújítottak, azaz teljes közműfelújítés történt, továbbá új nyílászárók kerütek behelyezésre. A felépítményben található: -2 szoba -étkezős konyha -nyárikonyha -tusolós fürdőszoba+WC -spejz -fedett terasz A kert nyári locsolásáról ásott kút teszi lehetővé. Az ingatlantól gyalogosan is rövid időn belül elérhető a bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelő, Füzesabony Heves délkeleti részén, a Hevesi síkon Egertől légvonalban 20 km-re elhelyezkedő város, közlekedési csomópont. A települést keleten az Eger, nyugaton a Laskó-patak határolja. A település a fővárostól alig több, mint 100 km-re fekszik, vasúton és közúton egyaránt jól megközelíthető. Összekötő kapocs az ország és a szűkebb régió minden tájegysége felé. 50 km-es körzeten belül elérhetőek innen a megye városai. Amennyiben e rövid leírás alapján megtekintené az ingatlan, kérem jelezze és állok rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó beosztásúcsendesterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 391 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 391 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY