Eladó ház Fót 190 nm
Eladó ház Fót 190 nm
Eladó ház Fót 190 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8135439
Referenciaszám: HZ048460
Frissítve: 3 napja

Fót eladó családi ház 3+3 fél szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
552 632 Ft/m²
190 m²
Alapterület
1969 m²
Telek
3+3 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 343 328 Ft
Második évtől
443 712 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy nagy telekkel rendelkező, akár két vagy három generációnak is kellemes együttélést biztosító, felújítandó családi ház Fóton.Az ingatlan tégla építésű, napfényes, és egy csendes utcában található,Bár az ingatlan felújítást igényel, ez lehetőséget ad az új tulajdonosnak, hogy saját ízlésére formálja a lakóteret. Az épület alapjai és szerkezete időtálló, így egy jól megtervezett felújítással igazi álomotthonná varázsolható.A ház három külön bejáratú lakrészből áll, ideális választás több generációnak, vagy akik szeretnének együtt, mégis külön élni.A nagyméretű telek kiváló lehetőségeket kínál kertészkedésre, pihenésre vagy akár egy új építésű projekt megvalósítására is.Fót egy igazán kellemes város Pest megyében, zöldövezeti jellegével, tiszta levegőjével kiemelkedik a környék települései közül. Családbarát környezet, bölcsődékkel, óvodákkal és iskolákkal, valamint kiváló közlekedési kapcsolatokkal Budapest felé. Továbbá, Fót gyönyörű történelmi építészettel büszkélkedhet, különösen a gótikus stílusban épült katolikus templomával, ami a város látványossága. Egy otthon itt nem csak lakóhely, de egy befektetés a nyugalom és a minőségi életminőségbe.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drevnó Béla Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 30 451 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drevnó Béla Duna House - Kispest Az iroda összes hirdetése
+36 30 451 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY