Eladó ház Felsőörs 162 nm
Eladó ház Felsőörs 162 nm
Eladó ház Felsőörs 162 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8160449
Referenciaszám: HZ042819
Frissítve: 3 napja

Felsőörs eladó családi ház 7 szobás: 185 millió Ft

185 millió Ft
1 141 975 Ft/m²
162 m²
Alapterület
900 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 604 911 Ft
Második évtől
781 779 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk a Balaton északi partján található kis településen, Felsőörsön egy új építésű, családi házat! A Balatontól csak négy, Veszprémtől hét kilométerre található FelsőörsA épület részei: A földszinten található: -3 hálószoba-1 amerikai konyhás nappali étkezővel-1 fürdőszoba, Wc -közlekedő-1 tároló-és egy 10 m2-es terasz Az emeleten található:  -2 hálószoba -1 nappali-1 gardrób -közlekedő-1 fürdőszoba- és egy 4m-es terasz A ház jellemzői:-Területe: 162 m2 -Telek terület: 900 m2 -Gépjárműnek udvari beálló -Az udvarban medence is megtalálható mely kültéri, hőszivattyúval működtethető, 3 x 8 méteres-Az ingatlan 15 cm vastag szigetelést kapott, vékonyvakolat és homlokzatburkolat borítja.-Fűtéséről hőszivattyú és padlófűtés is gondoskodik- Hő- és hangszigetelt minőségi nyílászárókkal rendelkezik- Telefonról vezérelhető, termosztáttal ellátott padlófűtés is megtalálható az ingatlanban- Telefonról vezérelhető, okos villany- és kamerarendszer- Elektromos redőnyök és kapu- Prémium bejárati biztonsági ajtók- Kiváló energetikai besorolással is rendelkezik amely biztosítja az alacsony rezsiköltségeket- Napelem kerül az épületreAz ingatlan elhelyezkedése ideális: nyugodt, zöld környezet, mégis közel a városi infrastruktúrához, így a mindennapi élethez szükséges létesítmények könnyedén elérhetőek. Továbbá, a környék kínálata számos szabadidős tevékenység, mint például kirándulási és sportolási lehetőségek széles skáláját is lehetővé teszi az itt élők számára.A ház jelentős előnye, hogy rendkívül alacsony rezsivel fenntartható, köszönhetően a modern elektromos fűtésnek és a napelemeknek. Az ingatlan kertje parkosított, ahol a gyönyörű zöld környezetben töltött idő minden nap különleges élményt nyújt a benne élőknek. A kocsibeálló pedig biztosítja az autók biztonságos parkolását.Befektetésnek is tökéletes választás..  Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy otthonra leljen ebben a különlegesen szép, nyugodt és modern CSALÁDI HÁZBAN, ahol a mindennapokat a természet közelsége és a kényelmi megoldások teszik majd kellemessé. Forduljon hozzám bizalommal az ingatlan megtekintéséhez és további információkért.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csukás Veronika Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 342 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csukás Veronika Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 342 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY