Eladó ház Etyek 60 nm
Eladó ház Etyek 60 nm
Eladó ház Etyek 60 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7934347
Referenciaszám: H339821
Frissítve: 3 napja

Etyek eladó családi ház 2+1 fél szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
750 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
800 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 147 141 Ft
Második évtől
190 162 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Etyek, Kócsag utca hangulatos szegletében található ez a varázslatos hétvégi ház, amely egy csodálatos horgásztóval szomszédságban nyújt békét és kikapcsolódást. Az ingatlan 60 négyzetméteres lakóterét és egy további 60 négyzetméteres garázst/műhelyt magába foglalva, tökéletes választás azok számára, akik a természet közelében szeretnének időzni. Főbb jellemzők: Méret: A hétvégi ház 60 négyzetméteres lakóteret kínál, amelyet harmonikus környezet vesz körül. Garázs/Műhely: Egy 60 négyzetméteres garázst/műhelyt találsz az ingatlanon, ideális hely a hobbi vagy tárolás számára. Közművek: A vezetékes víz és villany a modern kényelemhez szükséges. Panoráma: A tóra néző panoráma minden pillanatban felemelő látványt kínál. Fűtés: A kályha és az elektromos fűtés gondoskodik a meleg és otthonos hangulatról. Nyugalom: A környezet csendes és nyugodt, ideális azok számára, akik el szeretnék kerülni a városi zajt és nyüzsgést. Ingatlanleírás: Ez a hétvégi ház a Kócsag utcában olyan hely, ahol a természet és a nyugalom összetalálkozik. A tóra néző panoráma, a csendes környék és a horgásztó közelsége mind hozzájárulnak az itt töltött idő felejthetetlenségéhez. Az ingatlan 60 négyzetméteres lakótérrel rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a hétvégi ház hangulatához. A garázs vagy műhely kiváló lehetőséget kínál a tárolásra vagy akár hobbi tevékenységekre. A vezetékes víz és villany biztosítja a mindennapi kényelmet, és a tágas kert lehetőséget kínál a szabadban történő pihenésre. Ez az ingatlan egy valódi nyugalmi oázis, ahol elmerülhetsz a természet szépségében és a csendben. Ha szeretnél részletes információkat kapni, keressen minket további részletekért és az ingatlan személyes megtekintéséhez!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízteraszkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Balázs Royal Real Estates Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY