Eladó ház Etyek 101 nm
Eladó ház Etyek 101 nm
Eladó ház Etyek 101 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7566040
Referenciaszám: 360071049-578
Frissítve: 3 napja

Etyek eladó családi ház 4 szobás: 98 millió Ft

98 millió Ft
970 297 Ft/m²
101 m²
Alapterület
843 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 320 439 Ft
Második évtől
414 131 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Etyek gyönyörű részén, kertvárosias környezetben, nagyon csendes zsákutcában kínálok megvételre egy egyszintes, 101 m2-es, 4 szobás, új építésű családi házat, 843 m2-es telekkel, dupla, kültéri fedett autóbeállóval. Az ingatlanba lépve előtérbe érkezünk, majd a Dny-i fekvésű, teraszkapcsolatos nappali-konyha-étkező részbe haladhatunk tovább. Innen jobbra a 3 hálószoba, fürdőszoba, wc, gardrób és háztartási helyiség található. Riasztó, okosotthon előkészítve, a videó kaputelefont, vízlágyítót, redőnyt, szúnyoghálót a vételár tartalmazza. Az épület mögött fedett - kültéri autóbeállót alakít ki a kivitelező 2 gépkocsi részére. A 30 cm-es Porotherm tégla falazat 15 cm, a födém 30 cm szigetelést kapott, mely a 3 rétegű Rehau műanyag ablakokkal, redőnyökkel nagyon jó hőtartó képességgel rendelkezik. A fűtést a tervek szerint 3 db inverteres klímával kiegészített Ariston gázkazán biztosítja majd, padlófűtés és radiátorok mellett. "Az épület 95 %-os készültségű, várható átadási határidő 2023. augusztus vége, mely a jelenlegi állapotban is megvásárolható 93,9M Ft vételárért.Hőszivattyú, napelem telepítése, garázs kialakítása a vevő igényei szerint értékegyeztetéssel minden további nélkül lehetséges. Etyek Budapesttől 25 Km távolságra található, könnyen, gyorsan megközelíthető, gyönyörű fekvésű, az Etyeki-dombság és a Zsámbéki-medence által határolt, remek infrastruktúrájú település, mely a gasztronómiai és borkóstolós programjairól, piknikeiről ismert, a borkedvelők egyik leglátogatottabb helyévé vált.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY