Eladó ház Esztergom 141 nm
Eladó ház Esztergom 141 nm
Eladó ház Esztergom 141 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7973123
Referenciaszám: HZ059485
Frissítve: 2 hónapja

Esztergom eladó családi ház 4 szobás: 77,9 millió Ft

77,9 millió Ft
550 764 Ft/m²
141 m²
Alapterület
252 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 086 Ft
Második évtől
308 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ TÓPARTI LAKÓHÁZ ESZTERGOMBAN!Az ingatlan 18 éve épült, tájvédelmi körzetben, zsákutcában található, ahol állandó lakosok laknak.Néhány fontos információ az ingatlanról: dryvit szigeteléssel rendelkezik, thermoplán dupla üvegű nyílászárók kerültek beépítésre, betörésvédelmi fóliával, szúnyoghálóval. Tondach cseréptető borítást kapott, vasbeton födémmel rendelkezik. Az alsó szint és a kerítés Horváth kővel borított.2 db villanyóra nappali és kedvezményes áram méréséhez - 3 fázisú áram került kialakításra.A ház melegéről villanykazán gondoskodik, 3 körös villanyfűtés radiátorokkal, igény esetén a szintek külön/külön fűthetőek vagy a fűtést szintenként akár el lehet zárni. A nappaliban és a fenti szobában fatüzelésű cserépkályhák is biztosítják az otthon melegét.A viz fúrt kútból érkezik, vezetékes víz Esztergom ezen részén még nem került bevezetésre. Ez igaz a szennyvízre is, amely emésztőbe távozik.Csapadékvíz elvezetése 4 kútgyűrűs ciszternával megoldott.Az alsó szinten kialakításra került egy szoba, amelyből közvetlenül az udvarra tudunk kilépni, nyári konyha, fürdőszoba mellékhelyiséggel, mosókonyha illetve a kazánház.Lakószinten egy előtér épült, amerikai konyhás nappali terasz kapcsolattal és egy kényelmes méretű kamrával.Az emeleten két szoba található, az egyikben egy kisebb konyharész található, a másikból csodálatos panoráma nyílik az előtte lévő tóra. Ezenkívül két fürdőszoba is helyett kapott ezen a szinten, tusolóval, WC-vel.Az ingatlan teljes hasznos alapterülete 141 m2.Az udvaron díszlámpák és mozgásérzékelők találhatóak, telek teljes területe 252 m2.Parkolás a ház előtt ingyenes, a közvilágítási lámpa a ház előtt van.Rendkívül jó a közlekedési lehetőség: 600 méterre van a 11-es főút buszmegállója,Esztergom centruma 6 km, Budapest: 40 km távolságra.Horgásztavak, kerékpárutak, túraútvonalak találhatóak a közelben.Amennyiben úgy érzi, hogy ez a különleges, tóparti ház lehetne álmai otthona, vagy egy csodálatos hétvégi ház, ahova elvonulhat kipihenni a dolgos hétköznapokat kérem, keressen bizalommal és én örömmel körbevezetem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2005
Erkély:
11,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsmár Viktória Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 20 775 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kacsmár Viktória Duna House - Dorog Az iroda összes hirdetése
+36 20 775 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY