Eladó ház Esztergom 206 nm
Eladó ház Esztergom 206 nm
Eladó ház Esztergom 206 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7815271
Referenciaszám: H471519
Frissítve: 1 napja

Esztergom eladó családi ház 5 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
387 864 Ft/m²
206 m²
Alapterület
1250 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 261 256 Ft
Második évtől
337 644 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Esztergomban a városközponthoz közel egy 206 nm2-es családi házat, ami akár 2 generáció részére is alkalmas! Az ingatlan könnyen megközelíthető, parkolás megoldható a ház előtt, illetve a garázsban is. A pinceszinten található még raktár helyiség, műhely, a kazánház, illetve egy fürdőszoba-wc ami kialakításra vár. A földszinten helyezkedik el egy hálószoba, illetve egy sarokkádas fürdőszoba és különálló toalett. Világos tágas téren található a konyha, az étkező és nappali, A nappaliból az utca felé nyílik egy loggia, a konyhából pedig a ház mögötti udvar rész, ahonnan gyönyörű panoráma látható a város fele. A tetőtérben egy sarokkádas fürdőszoba és 4 darab 10nm2 feletti szoba található illetve az utca front , és az udvar felé is mindegyik szobából nyílik loggia. Víz, villany, gáz bekötve, a fűtése gázról működik! A külső és belső nyílászárók is minőségi fából készültek! Az ingatlan elhelyezkedése közel a természethez található, így ha valaki szeret kirándulni , vagy csak kikapcsolódna könnyen az erdőben találhatja magát! Ajánlom nagycsaládosok , befektetők, cégek , illetve természet szerető emberek figyelmébe! Ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal! Az ingatlan akár hitelre is megvásárolható, amiben szakképzett ügyintézőink díjmentesen a rendelkezésére áll!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
D
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Bence Otthon Centrum - Esztergom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Bence Otthon Centrum - Esztergom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY