Eladó ház Esztergom, Szentgyörgymező 155 nm
Eladó ház Esztergom, Szentgyörgymező 155 nm
Eladó ház Esztergom, Szentgyörgymező 155 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8136363
Referenciaszám: H485942
Frissítve: 3 napja

Esztergom eladó családi ház 3 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
677 419 Ft/m²
155 m²
Alapterület
364 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 343 328 Ft
Második évtől
443 712 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kérje videó bemutatónkat emailben ! Esztergom Szentgyörgymező városrészében található ez a kiváló állapotú, 155 nm alapterületű, három szobás, két lakásos , két fürdőszobás családi ház. Az ingatlan egy 364 nm-es telken helyezkedik el, és panorámás kilátást nyújt a környékre. Az ingatlan állapota kiváló, a fűtés gázcirkóval történik, a hűtést pedig klíma biztosítja. Az amerikai konyhás nappaliban kandalló található, ami kellemes hangulatot teremt a hidegebb napokon. Az ingatlan akadálymentesített, így kényelmes lakhatást biztosít mozgássérült személyek számára is. A környék ellátottsága kiváló, a közlekedés pedig kitűnő. A közelben találhatók boltok, iskolák, óvodák és egészségügyi intézmények. A tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, a buszmegálló mindössze néhány perc sétára található. Az ingatlan csendes, felkapott környéken található, így ideális választás családosok és összeköltözők számára, akik szeretnének egy nyugodt, biztonságos környezetben élni. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi mindenben segítünk, hogy az ingatlanvásárlás gördülékeny legyen. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Mihály Otthon Centrum - Esztergom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Mihály Otthon Centrum - Esztergom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY