Eladó ház Érsekvadkert 76 nm
Eladó ház Érsekvadkert 76 nm
Eladó ház Érsekvadkert 76 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8109809
Referenciaszám: 13188_bhv
Frissítve: 3 napja

Érsekvadkert eladó családi ház 1+2 fél szobás: 21,99 millió Ft

21,99 millió Ft
289 342 Ft/m²
76 m²
Alapterület
1416 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 71 903 Ft
Második évtől
92 926 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Érsekvadkert csendes utcájában. Nógrád vármegye legnagyobb városi rang nélküli település Érsekvadkert Szérűk utcájában, eladásra kínálok 1416 m2-es körbekerített telken, nettó 76 m2-es 1+2 fél szobás földszintes családi házat. A lakóingatlan az 1960 években épült vegyes falazattal, fa födémmel és cserépborítással. A lakóingatlan tetőzete 6 éve lett átrakva és felújítva valamint 2 éve a villanyvezetékek lettek kicserélve. Az ingatlanban üvegezett folyosón keresztül jutunk be a házba, ahol előtér, utcafronti nagyszoba, gardrób szoba, hálószoba, étkezős konyha, kádas fürdőszoba valamint hálónak használható helyiség lett kialakítva. A családi ház közművei: víz, villany, gáz, csatorna. A szobák laminált borításúak, a többi helyiség kőlapozású. Az utcafronti nagyszoba fűtése gázkonvektoros, a többi helyiségben fatüzeléses kandallók biztosítják az ingatlan melegét. A telken ásott kút, faépítésű garázs, fatároló található. Gépjárművel beállási lehetőség van. A telek és kert nagysága miatt remek lehetőség van veteményes kialakítására és a meglévő gyümölcsfák mellett állattartásra, mivel ásott kút van, így nem kerül pénzbe a növényzet locsolása és az állatok itatása. Ajánlom azoknak, akik kedvelik a természet közelségét, nyugodt, kiegyensúlyozott életet, itt biztosan megtalálja számítását. A terület közbiztonsága jó, a lakosság összefogásának, egymásra figyelésének köszönhetően, néhány kilométerre elérhető Rétság, Balassagyarmat, ahol bevásárlásra és szórakozásra is lehetőség van. Ár: 21. 990. 000.-Ft További információért és a megtekintéssel kapcsolatban, várom megtisztelő hívását! Amiben még segíteni tudunk: -ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát -energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül -ingyenes hitelügyintézés -jogi háttér -földhivatali ügyintézés -ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból A fenti szolgáltatások nem csak szerződött ügyfeleink számára elérhetőek! Köszönjük, ha minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1961
Energetikai besorolás:
F
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó közlekedésű

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gere Géza Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gere Géza Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 558 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY