Eladó ház Érsekcsanád 139 nm
Eladó ház Érsekcsanád 139 nm
Eladó ház Érsekcsanád 139 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8179439
Referenciaszám: HZ086335
Frissítve: ma

Érsekcsanád eladó családi ház 4 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
287 050 Ft/m²
139 m²
Alapterület
1700 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 465 Ft
Második évtől
168 611 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bajától néhány kilométerre Érsekcsanádon eladó 139 m2-es nagyrészt felújított családi ház 1700 m2 telekkel, terasszal, nyári konyhával, nagy melléképületekkel, tárolókkal, garázzsal, kerttel. 1972-ben épült téglából, illetve beton falazóblokkból. A tető fa födémes, kerámia cseréppel fedett.Kialakításra került benne egy nappali-konyha-étkező, 3 szoba (egyikhez gardrób), tágas előtér/közlekedő, fürdő, wc, kazánház.Az étkező részből elérhető a 18,5 m2-es fedett terasz, majd mögötte a ház folytatásában mintegy 150 m2-en nyári konyha, műhely, tárolók találhatóan, mögöttük pedig a kert. A 20 m2-es garázs a kapuval szemben került kialakításra.Az elmúlt néhány évben a házon folyamatos felújításokat végeztek: - új villamos hálózat (3x20A+25A Fí relé + több ipari áram vételi lehetőség)- a teljes víz és szennyvíz hálózat cserére került- tető felújítás (újra lécezve, cserepek lepucolva és átrakva, új kúpcserepek. Ideális fekvésű napelem számára!- új fűtés hálózat, Totya vegyes kazán + Westen kombi kondenzációs gázkazán, majd 1000 literes puffer tartály is beépítésre került- az egyik szobában tolóajtós gardróbot alakítottak ki- Borovi fenyőre cserélték a beltéri ajtókat- a külső nyílászárók korszerű műanyagra cserélve (nagyrészt Rehau), mindegyik kétrétegű hőszigetelt üvegezésű, utcafronton hőszigetelt alu redőnyökkel, belső részen műanyag redőnnyel, de mindegyiken szúnyoghálóval- az összes hideg és meleg burkolat, laminált padló új- takarékos és nagy fényerejű LED lámpákat építettek be- Cascade és Midea hűtő-fűtő klímákat szereltettek fel a nappali-konyha, illetve a közlekedő részbe- álmennyezetet alakítottak ki, felette szigeteléssel együtt- megújult a teljes konyha, melybe csúcs minőségű konyhabútor került gránit mosogatótálcával, érintés nélkül kapcsolható szenzoros világítással, Bosch gépekkel (elektromos főzőlap, páraelszívó, beépített sütő és beépített mikró)- kamerás kapunyitó rendszer kialakításra került, valamint elektromos kapunyitó előkészítésA ház fűtése a Westen kondenzációs gázkazánnal (a meleg vizet is előállítja), illetve a Totya vegyes kazánnal, valamint a 2 hűtő-fűtő klímával is lehetséges. A 2023-ban beépített 1000 literes puffertartály ~3 napig képes ellátni a ház fűtését a kazán újbóli használata nélkül. A ház központi elhelyezkedésű, néhány perc séta távolságon belül megtalálható bolt, iskola, bölcsőde, buszmegálló, és minden fontosabb. A közlekedés (busz is) kiváló minden irányba.A vételár tartalmazza a teljes konyhabútort a beépített gépekkel, illetve a gardrób szekrényeket is.Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Erkély:
18,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY