Eladó ház Erdőkertes, Fő út 28 nm
Eladó ház Erdőkertes, Fő út 28 nm
Eladó ház Erdőkertes, Fő út 28 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7853837
Referenciaszám: HZ071313
Frissítve: 3 napja

Erdőkertes eladó családi ház 1 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
892 857 Ft/m²
28 m²
Alapterület
730 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Erdőkertes és Vácegres határán, a Fő úton, eladó egy 730 nm-es telken egy 28 lakóterületű, előszoba, konyha, szoba, fürdőszoba zuhanyzóval, wc-vel, kicsi, szigetelt házikó !A jelenlegi tulajdonosok a meglévő faépítmény teraszát ytong téglával beépítették, itt alakítottak ki előszobát és konyhát.Mindegyik nyílászáró új, műanyag.A ház hullámos palatetővel van fedve és körbeszigetelték.Áram van,  emésztőgödör van, viz a fúrt kútból lett bevezetve, gáz az utcában található.Az ingatlan a Fő útról közelíthető meg szorgalmi úton.Erdőkertes község Budapesttől Észak-keletre, Gödöllő és Vác között Veresegyház közvetlen északi szomszédságában fekszik. Elérhető az M3-as sztráda Gödöllői leágazásától Veresegyház-Vác irányába, valamint a villamosított Budapest- Veresegyház-Vác vasútvonalon és az Újpesti Városkapu metróállomástól rendszeres autóbusz közlekedéssel Fót- Veresegyház-Galgamácsa irányú közúton.A telektől alig száz méterre a  helyi busz megállója ' Erdőkertes, 4-es km-kő' található (318, 319).

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2019
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hillemot Silviya Duna House - Hubay tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hillemot Silviya Duna House - Hubay tér Az iroda összes hirdetése
+36 20 999 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY