Eladó ház Érd 271 nm
Eladó ház Érd 271 nm
Eladó ház Érd 271 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8157771
Referenciaszám: 3723_4135
Frissítve: 11 napja

Érd eladó családi ház 6 szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
922 509 Ft/m²
271 m²
Alapterület
1180 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 817 448 Ft
Második évtől
1 056 458 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ezt az Érdligeti önálló családi házat! Az ingatlan a lehetőségek tárháza!! Akár cégközpontnak,szépség-szalonnak,magán óvodának,magánrendelőnek,de akár két generáció összeköltözéséhez is kiváló választás!! Szeretné meglepni szeretteit vagy biztonságban tudni a pénzét? Fontos, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen! JÖJJENEK, NÉZZENEK KÖRÜL, HOGYAN IS ALAKÍTANÁK ÁT AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT SZÉP HANGULATOS OTTHONNÁ!! Mindannyian tudjuk,hogy az otthon nemcsak négy falat,tárgyakat jelent,az otthon menedék.Az az ember ,akinek van hová-és van kihez hazamenni,mindenkor könnyebben viseli az élet konfliktusait,csapásait,feladatait.Az otthon számomra azt is jelenti,hogy valaki meghallgat,valaki velem van! Rövid műszaki leírás: -fa nyílászárók -fűtés gázkazánnal -padlófűtésen keresztül -fa belső nyílászárók -38-as téglafalak -klíma -dupla garázs -beton födém HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG! Nekem ebben az ingatlanban az elhelyezkedése mellett, a formálhatósága és a benne rejlő rengeteg lehetőség tetszik a legjobban. Ha Ön is így látja, hívjon, nézze meg, legyen az új tulajdonosa mielőbb! Nem fogja megbánni! Szép napot sikeres vásárlást kívánok! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázcsatornagarázskertjó közlekedésűteraszklímaparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakk Zsuzsa Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY