Eladó ház Érd 140 nm
Eladó ház Érd 140 nm
Eladó ház Érd 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8124113
Referenciaszám: HZ077873-4653342
Frissítve: ma

Érd eladó családi ház 4 szobás: 65 millió Ft

65 millió Ft
464 286 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1095 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 212 536 Ft
Második évtől
274 679 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FELÚJÍTANDÓ EGYSZINTES CSALÁDI HÁZ DUPLA TELKEN KÉT VÍZÓRÁVAL, KÉT CSATORNA BEKÖTÉSSEL, KÉT VILLANYÓRÁVAL , RÁADÁSUL A GÁZ IS TELKEN BELÜL! Eladó Érd központjának közelében - ahonnan a STOP SHOP és a vasútállomások gyalogosan is elérhetőek - egy 1095 nm-es telken lévő teljes körűen felújítandó kb. 140 nm-es családi ház. A ház egyszintes, két lakásból áll 2-2 szobával, duplakomforttal, de akár egybe is nyitható a két rész. A bal oldali lakásba bevezetésre került a gáz, fűtése így gázkonvektor a hőtárolós villanykályha és cserépkályha mellett, ill. ez a rész csatornázott is. A jobb oldali lakásnál nincs a gáz bevezetve, fűtése hőtárolós villanykályha és cserépkályha, a csatorna pedig telken belül van, bekötésre vár. Mindkét lakrész önálló vízórával és villanyórával rendelkezik. A kertben a locsoláshoz kerti csap és ásott kút van, ill. a kb. 40 nm-es nyári konyha/tároló szintén felújításra vár. Az egyéb melléképületek bontandók. Parkolás telken belül jelenleg 1 autónak fedett autóbeállón. A telek 30%-os beépíthetőséggel rendelkezik, így akár egy több mint 300 nm-es házzá is bővíthető az ingatlan. Az infrastruktúra kiváló, a lokáció tökéletes, gyakorlatilag minden szolgáltatás (bevásárlás, hivatalos ügyintézés, egészségügy, tanintézmények, szórakozási lehetőség stb.), minden tömegközlekedési eszköz (vasútállomások, központi busz pályaudvar) gyalogosan is elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Müller Tibor Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 70 593 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY