Eladó ház Érd 250 nm
Eladó ház Érd 250 nm
Eladó ház Érd 250 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7384720
Referenciaszám: HZ067639
Frissítve: 3 napja

Érd eladó családi ház 6 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
519 600 Ft/m²
250 m²
Alapterület
850 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 424 746 Ft
Második évtől
548 936 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
JÓ MÉRETŰ CSALÁDI HÁZ ALTERNATÍV FŰTÉSRENDSZEREKKEL, FÚRT KÚTTAL  ! Érd Dombosváros részén csendes, aszfaltozott mellékutcában eladó egy önálló családi ház szépen gondozott 850 m2-es összközműves telekkel.A ház összesen 295 m2 plusz kertből megközelíthető 30 m2-es fedett terasz és egy 15 m2-terasz  a nappaliból megközelítve.Az ingatlan 3 szintes, egyedisége, ami a mai piacon ritkaságnak számít, hogy a lakószint alatt szuterén szint található garázzsal, mely által 2 akár 3 autóval is parkolhatunk, ezen felül rengeteg tárolási lehetőséget is nyújt. Ezen felül kamra és a kazánház is itt található. Ez a szint 110 m2.Közvetlen feljárással a lakószintre. Lakószint: Jó méretű előszoba, fürdőszoba mellékhelyiséggel, tágas konyha és étkező helyiség, nappali 15 m2-es terasz és kert kapcsolattal , 1 szoba.Tetőtér: - 3 egész szoba és egy fél szoba- Gardrób helyiség- Fürdőszoba- Külön mellékhelyiség A helyiségek napfényesek, köszönhetően a jó tájolásnak és a jó méretű nyílászáróknak. Műszaki adatok: - 90-es években épült - 30-as tégla falazat , 5 cm dryvit szigeteléssel - Fűtés: kombi gázkazán radiátoros hőleadókkal , alternatív fűtésként vegyes tüzelésű kazán és egy kandalló a nappaliban , ez által a rezsi könnyebben szinten tartható - Nyílászárók fa kivitelűek, 2 rétegű thermo üvegezéssel - Tető felújításra került az évek során, ami   zsindely fedést kapott, új födém szigetelést, és a legújabb technológiájú 20 cm fújt szigetelést , ez érezhető a tetőtérben, hogy jól tartja a hideget és meleget egyarántKert: - Összközműves- Öntözőrendszerrel ellátva , mely egy 52 méteres fúrt kútból szolgálja a vizet, így a locsolás költségmentes és a házra is rá van kötve Az ingatlannak 2 tulajdonosa van, a tulajdoni lap tehermentes. Iskola, óvoda, tömegközlekedés, bevásárlási lehetőségek perceken belül elérhetőek. További információkért hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Erkély:
30 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bucalics Roxána Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 868 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bucalics Roxána Duna House - Érd, Riminyáki út Az iroda összes hirdetése
+36 30 868 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY