Eladó ház Érd, Vincellér 124 nm
Eladó ház Érd, Vincellér 124 nm
Eladó ház Érd, Vincellér 124 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8093114
Referenciaszám: EI2352
Feltöltve: 2 hónapja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 109,9 millió Ft

109,9 millió Ft
886 290 Ft/m²
124 m²
Alapterület
571 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TÖBB MINT 15 ÉVE MÜKÖDŐ TŐKEERŐS BERUHÁZÓ CÉGTŐL! MÁR 10 % FOGLALÓVAL LEKÖTHETŐ! Érd-Vincellér kerületében, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 3 szoba + nappalis, 109 m2 hasznos lakóterületű + 31 m2 terasz, 1 szintes családi ház, HŐSZIVATTYÚRÓL MÜKÖDŐ FŰTÉSSEL és FANCOIL HŰTÉSSEL 571 m2 saját telekkel. Előszoba, nappali-konyha-étkező (42 m2), közlekedő, 3 szoba (11.4, 10, 9.8 m2), 2 fürdőszoba-WC és 19 m2-es garázs helyiségekből áll. A nappaliból kijárat nyílik a 31 m2-es teraszra ahonnan egy lépéssel a saját kertjük kényelmét élvezhetik az itt lakók. A ház 30-as téglából épült, amit 15 cm-es polisztirolszigeteléssel burkoltak körbe. A külső nyílászárók több légkamrás, műanyag ajtók és ablakok, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel. A fűtés rendszert Immergas típusú 9 kW-os, vízteres, „H tarifa” áram szolgáltatásról működő, levegő hőszivattyú működteti az egész házban padlófűtéssel, a fürdőszobában + törölköző szárító radiátorral a nappaliban fancoil készülékkel kiegészítve. A használati melegvíz szintén a hőszivattyúhoz kapcsolt hőtárolóval biztosított. A vételár tartalmaz távirányításra működő nagykaput és garázs ajtót a kényelmes parkoláshoz, rejtett redőnytokok és lefutósinek felszerelését és elektromos kiállást redőnyök utólagos felszereléséhez, valamint az új lakó ízlésének megfelelően választott burkolatokat. Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően a közelben 10 perc sétatávolságban megtalálható Iskola, óvoda ,buszmegálló (Bp. Etele tér vagy Érd-Városközpont végállomással és átszállási lehetőségekkel). Az M7-es autópálya felhajtója (Budapest és Székesfehérvár irányába) 5 perc alatt elérhető autóval. Az ingatlan kulcsrakész átadása a szerződéskötéstől számított 6 hónapon belül várható. Ha bármilyen kérdésed lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen készséggel állunk rendelkezésükre. Az ingatlan bemutatása mellett a mi célunk az, hogy segítsük megtalálni az ideális otthont. Akár készpénzből akár államilag támogatott vagy szabad piaci hitelt szeretnél felvenni a vásárláshoz, tanácsadó kollégánk díjmentes, banksemleges ügyintézéssel áll rendelkezésre. Igény esetén ügyvédi segítséget is ajánlunk a teljes ügymenet jogi lebonyolításához.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
31 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaipari áramduplakomfortoskocsibeállósaját parkolófűtött garázsgarázskertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosamerikai konyhaétkezőteraszkábeltévéinternetvízóráshőszigeteltklímaszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verő Ákos Érdi Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 679 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Verő Ákos Érdi Ingatlan Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 679 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY