Eladó ház Érd, Ófalu 180 nm
Eladó ház Érd, Ófalu 180 nm
Eladó ház Érd, Ófalu 180 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8091304
Referenciaszám: M273362
Frissítve: 2 napja

Érd eladó családi ház 4 szobás: 77,9 millió Ft

77,9 millió Ft
432 778 Ft/m²
180 m²
Alapterület
1453 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 226 086 Ft
Második évtől
308 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd Ófalu csendes nyugodt, de mégis központi részén, aszfaltozott mellékutcában megvételre kínálok egy két generáció számára is alkalmas 180nm-es önálló családi házat mely 1453nm -es telken helyezkedik el. Az ingatlan 1972-ben épült beton alapra. Főfalai és válaszfalai kisméretű téglából épültek, beton födémmel rendelkezik rajta palatetővel. Műanyag nyílászárók találhatók az ingatlanon redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. Fűtéséről és meleg víz ellátásáról a kondenzációs gázcirkó gondoskodik, radiátoros hőleadókon keresztül. Alternatív megoldásként vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll. Mind a földszinten, mind az emeleten felszerelésre került 1-1 db klímaberendezés. A szintek külön bejárattal rendelkeznek. A földszinten található egy lépcsőház, egy hálószoba, egy nagyméretű tároló, mely konyhának van tervezve. Innen nyílhatna egy fürdőszoba. Az emeleten kapott helyet egy tágas konyha étkezővel, 2 szoba, egy fürdőszoba wc-vel és egy különálló mellékhelység! Különálló garázs kb.40nm. Könnyűszerkezetes tároló épület kb.20nm. Közművek: víz, villany (ipari áram), gáz, csatorna bekötve. Az ingatlanon található egy kb. 30 Méteres fúrt kút is. A telek hátsó részén gyümölcsös: szőlő, körte, málna, eper, ribizli, egres, sárgabarack, fűszernövények. Felújítási munkálatok 2006-ban: nyílászárók, víz és villanyvezetékek, burkolatok cseréje. A lépcsőházban lévő lépcsőre a falapok és a lambéria már megvételre került. A képeken látható konyhabútor a gépekkel, az előszobában lévő beépített szekrény és a kertben található medence a vételár részét képezi. Parkolás garázsban és az udvaron is lehetséges. Megközelíthetőség és infrastruktúra jó: Buszmegálló pár perc séta alatt elérhető. Iskola, óvoda, orvosi rendelő és minden egyéb közintézmény, továbbá bevásárlási lehetőségek is gyorsan megközelíthetők! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. CSOK, Babaváró, jelzálog stb. hitel ügyintézést díjmentesen vállalunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Bővebb információért, illetve a megtekintéssel kapcsolatban kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1972
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wild Viktória Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 486 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wild Viktória Érd Bajcsy-Zsilinszky út 160 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 486 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY