Eladó ház Enying 75 nm
Eladó ház Enying 75 nm
Eladó ház Enying 75 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8173046
Referenciaszám: HZ077659
Feltöltve: 2 napja

Enying eladó családi ház 2 szobás: 24 millió Ft

24 millió Ft
317 083 Ft/m²
75 m²
Alapterület
303 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 475 Ft
Második évtől
101 420 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház EnyingenEladásra kínálok egy 75 négyzetméteres, vegyes falazatú (vályog és tégla) családi házat Enying csendes, nyugodt utcájában. Az ingatlan saroktelken fekszik, amely biztosítja a privát és zavartalan környezetet.Ingatlan Jellemzői:Alapterület: 75 négyzetméterTelek: SaroktelekFalazat: Vályog és téglaFelújítás: Teljes belső és külső felújítás 4 évvel ezelőttNyílászárók: Műanyag hőszigetelt ablakokVillanyhálózat: Teljesen áthúzvaTető: Új, cserepeslemez fedésFűtés: Jelenleg kályha, de a gáz telken belül van, így kondenzációs gázkazán is bevezethetőElrendezés:Nagy szoba: 19,55 nmNappali: 22,3 nmKonyha + étkező: 30 nmFürdőszoba: 3,8 nmBurkolatok:Minden helyiség járólap burkolattal ellátott.Közművek:Villany: Teljesen áthúzvaVíz: BevezetveGáz: Telken belülCsatorna: IngatlanbanKözlekedés és elhelyezkedés:Buszmegálló: 250 mBoltok: 300 mPolgármesteri hivatal: 300 mCukrászda: 400 mIskola: 400 mKörnyezet:A környék csendes és nyugodt, ideális otthon családok számáraEnying a Balaton közelsége miatt kedvelt település, az első strand mindössze 15 km-re találhatóTávolságok: Siófok 20 km, Székesfehérvár 40 km.Ez a felújított családi ház remek lehetőséget kínál azok számára, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, miközben élvezhetik a Balaton közelségét. Ne hagyja ki ezt az ajánlatot! Érdeklődés esetén kérem, vegye fel a kapcsolatot a megadott elérhetőségem egyikén.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY