Eladó ház Enying 236 nm
Eladó ház Enying 236 nm
Eladó ház Enying 236 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8138882
Referenciaszám: H486051
Frissítve: 1 napja

Enying eladó családi ház 6 szobás: 99,9 millió Ft

99,9 millió Ft
423 305 Ft/m²
236 m²
Alapterület
2176 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Álmodozik egy nyugodt, zöldövezeti környezetről, ahol otthonra lelhet családjával? Most megvalósíthatja álmait! Enyingen, a festői Balaton partjától csupán 10 percre kínáljuk eladásra ezt a kivételes, tégla építésű családi házat, mely 2011-ben épült és minden igényt kielégít. Ez a lenyűgöző, két emeletes ház 236 négyzetméteres alapterületével tágas életteret biztosít. Az alsó szinten található a világos és barátságos amerikai konyhás nappali, ahol az egész család kényelmesen összegyűlhet. A modern konyha minden szükséges felszereléssel rendelkezik, hogy öröm legyen a főzés. Emellett a földszinten egy frissen felújított fürdőszoba, külön mosdó, két praktikus kamra és egy kényelmes hálószoba is helyet kapott. A nappaliból kilépve egy gyönyörű körteraszra jutunk, amely tökéletes helyszín a reggeli kávézásra vagy a nyári esték eltöltésére. A felső szint további négy hálószobát kínál, így minden családtag számára elegendő privát tér biztosított. Két hálószoba saját erkéllyel rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező tájra. Ezen kívül az emeleten is található egy frissen felújított fürdőszoba és egy kisebb közlekedő. A ház melegéről egy új, tavaly cserélt gázkazán gondoskodik, így biztos lehet benne, hogy az otthon mindig kellemes hőmérsékletű lesz. A házhoz tartozó több mint 2000 négyzetméteres telek igazi paradicsom a kertészkedés szerelmeseinek. A telken található egy gazdasági épület, valamint egy fedett dupla garázs, amely megvédi autóját az időjárás viszontagságaitól. A telek végét gyümölcsfák szegélyezik, amelyek bőséges termést hoznak minden évben. A biztonság érdekében a telek és a ház riasztó- és kamerarendszerrel van felszerelve, az elektromos kapu pedig kényelmes bejutást biztosít az autók számára. A környék infrastruktúrája kiváló: a vasútállomás, Lidl és Penny mindössze 3 perc alatt elérhető autóval, így minden szükséges szolgáltatás karnyújtásnyira található. És amikor a Balaton hívogat, csak 10 perc alatt elérheti a partot, ahol élvezheti a vízparti kikapcsolódást. Ez az ingatlan tehermentes, így Ön azonnal birtokba veheti új otthonát! Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, jöjjön el, és fedezze fel személyesen a ház és a környék kínálta lehetőségeket. Várjuk hívását, hogy bemutathassuk Önnek ezt a csodálatos ingatlant!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Erkély:
5 m²
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY