Eladó ház Enying 120 nm
Eladó ház Enying 120 nm
Eladó ház Enying 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8119872
Referenciaszám: H484399
Frissítve: 1 napja

Enying eladó családi ház 4 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
365 833 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1259 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 544 Ft
Második évtől
185 514 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Enyingen eladó házra vonatkozó részletek alapján a következőket lehet kiemelni: Ingatlan jellemzői: A ház tágas és jól elrendezett, ideális családi otthonnak. Telek mérete és lehetőségei: A 1259 nm-es telek lehetőséget kínál további építkezésre, például garázs vagy melléképületek felépítésére, ami a jövőbeni tulajdonosok számára rugalmas lehetőséget jelent az ingatlan továbbfejlesztésére vagy testreszabására. Mint belépünk az ajtón, egy tágas nappali-konyha-étkező teremt nyugalmat és térérzetet, ahol a család és a barátok könnyen összegyűlhetnek egy kellemes vacsorára vagy egy egyszerű beszélgetésre. A három hálószoba pedig intimitást és kényelmet kínál, ahol mindenki megtalálhatja a saját privát menedékét. Ez a 2006-ban épült ház gondosan tervezett és kivitelezett, hogy megfeleljen az igényes életstílusnak. A hőszigetelt falak és a háromrétegű üvegezésű műanyag ablakok biztosítják, hogy a meleg a hideg téli estéken sem veszítse el varázsát, miközben az idilli tavaszi napokon az ablakok nyitva lehetnek, hogy friss levegő áramolhasson be. Ez az ingatlan egy igazi kincs, hiszen 1/1 tulajdonú és per- és tehermentes, így az új tulajdonosok könnyedén élvezhetik az otthon nyugalmát és biztonságát. A rendezett, térkövezett udvar egy olyan hely, ahol a gyerekek játszhatnak és a felnőttek pihenhetnek, miközben álmodoznak azokról a lehetőségekről, amelyeket a 1259 nm-es telek mérete kínál. A garázs és a melléképületek építése csak a képzelet határa. Összességében ez egy ígéretes lehetőség lehet azoknak, akik egy rendezett és jól karbantartott házat keresnek Enyingen. Hívjon még ma,ez a lehetőség nem hagyható figyelmen kívül!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Scsemelinszkaja Olga Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY