Eladó ház Enying, Balatonbozsok 282 nm
Eladó ház Enying, Balatonbozsok 282 nm
Eladó ház Enying, Balatonbozsok 282 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8130481
Referenciaszám: H485596
Frissítve: 3 napja

Enying eladó családi ház 5 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
176 950 Ft/m²
282 m²
Alapterület
1130 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Enying-Balatonbozsokon található felújított, tégla, praktikus elosztású CSALÁDI HÁZ várja új tulajdonosát! Jellemzői: - A telek 1130 m2, saroktelek. - Minden közmű bevezetve. - Statikailag jó állapotú. - Új műanyag nyílászárók, villany-vízhálózat, burkolatok. - Tégla építés külső hőszigeteléssel. - A fűtés gázkonvektoros, de lehetőség van hagyományos tüzelés kialakítására is. - Kétállásos garázs Az eladásra kínált épület 3 szintet foglal magába: ■ Tágas pinceszint 89 m2 - amely a lakásból kényelmesen megközelíthető, így bármely további funkció ellátására alkalmas lehet (hobbi szoba, konditerem, tároló). ■ A földszinten található a nappali, konyha, 2 szoba, egy fürdőszoba, Wc, kamra, tágas, világos terek, 2 terasz ■ Az emeletre lépcsőn jutunk fel, ahol két különnyíló nagy méretű szoba, egy fürdőszoba és Wc található. Mindkét szobához erkély tartozik. A házba a garázson keresztül is be lehet jutni. Az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó, közelében bevásárlási lehetőség, benzinkút, buszmegálló, a városban pedig több iskola, élelmiszerbolt, egészségház, éttermek stb. megtalálhatóak. Az ingatlan per- és tehermentes. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem keressen a megadott elérhetőségek egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1990
Erkély:
7,5 m²
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kuron Ildikó Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY