Eladó ház Endrefalva 240 nm
Eladó ház Endrefalva 240 nm
Eladó ház Endrefalva 240 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7901349
Referenciaszám: 702600188
Frissítve: 2 napja

Endrefalva eladó családi ház: 53 millió Ft

53 millió Ft
220 833 Ft/m²
240 m²
Alapterület
1286 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 299 Ft
Második évtől
223 969 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Nógrád Vármegyében, Endrefalván található 1286 nm telken elhelyezkedő családi házat. A telken 2 ingatlan található. 1. Ingatlanban ami 240 nm, tetőtér beépítésű, 4 szoba+nappali, konyha, fürdőszoba (kádas)/wc, előtér, terasz található. Alsó szintjén előtér, tágas nappali, hálószoba, furdőszoba/wc, teraszt találunk, aminek a padlózata járólappal borított, falai festettek, nyílászárók anyaga műanyag. Tetőtérben 3 szoba, fürdőszoba (zuhanyzós)/wc található, szobák padlózata laminált lappal borított, falai festettek, nyílászárók anyaga műanyagból készült. 2. Ingatlan félkész állapotban van ami 220 nm alapterületü. Kialakításra került benne amerikai konyhás nappali, spájz, wc. Padlózata járólap, falak festettek, nyílaszárók anyaga műanyag. A többi helyiség befejezetlen állapotú. Az otthon melegét radiátorok biztosítják melyeket gáz kazán üzemeltet és a melegvíz ellátásról is gondoskodik. Ezek mellett az ingatlanban hűtő-fűtő klíma is megtalálható mely energia felvételéhez H-tarifa lett igényelve, igy a fogyasztása a mindenkori áram díj fele. A telken bográcsozó és nyársaló lett kialakítva és házi játszótér. A családi ház elhelyezkedését tekintve Endrefalva egyik legjobb utcájában található, csendes környezetben. Az ingatlan irányára 53.000.000 Ft Amennyiben felkeltettem érdeklődését megtekintéssel kapcsolatban keressen a megadott telefonszámon. A Gyémánt Ingatlan iroda teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel lehetőséget kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállóvízórásklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baloghné Kinga Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Baloghné Kinga Gyémánt Ingatlaniroda Salgótarján Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY