Eladó ház Elek 118 nm
Eladó ház Elek 118 nm
Eladó ház Elek 118 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156603
Referenciaszám: 580532
Frissítve: 3 napja

Elek eladó családi ház 4 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
372 034 Ft/m²
118 m²
Alapterület
1368 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 544 Ft
Második évtől
185 514 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált Gyula fürdővárostól mintegy 15 km-re található Eleken, ott is a központ közelében lévő, 70-es években épült, nagyon szépen felújított nappali + 3 szobás, tégla falazatú családi ház. A ház bár a központtól 1-2 perces sétára helyezkedik el, mégis egy csendes utcában található, ahol a közelében játszótér, óvoda is van. Az ingatlan felújítása során 2018 évben cserélve lettek a nyílászárók új hőszigetelt, műanyag nyílászárókra, a teljes tető fa szerkezete, elektromos rendszer, központi fűtésrendszer, valamint a konyha és fürdőszoba felújítása is megtörtént. Az ingatlanhoz tartozik egy 1368 m2-es parkosított udvar is, amelyet egy elektromos kapun keresztül közelíthetünk meg. Az udvaron található egy dupla garázs, melléképület, grillsütő és egy szép fedett terasz is. Ez a ház kiválóan alkalmas lehet, olyan pároknak is, akiknek már van gyermekük, vagy csak szeretnének, mert a mérete és a helységek elosztása kiválóan alkalmas erre a célra. Aki megunta a nagyváros zsivaját és egy szép, élhető, folyamatosan fejlődő kis városban szeretne letelepedni, annak csak ajánlani tudom ezt a kiváló házat. A ház lakóterülete összesen: 118 m2 A porta területe: 1368 m2. Az ingatlan elosztása: nappali + 3 szoba, fürdőszoba, konyha, kamra, WC, kazánház, melléképület, dupla garázs és egy terasz. Az ingatlan fűtéséről egy korszerű Westend kondenzációs kazán és lapradiátorok gondoskodnak, de egy inverteres klímaberendezés is be lett szerelve, amely a ház hűtésére és a fűtés rásegítésére is kiválóan alkalmas. Az elektromos hálózat korszerűsítése során a 3 fázis (3x16A) és az ipari áram is ki lett építve, mely vállalkozási és otthoni munkák céljára is kiválóan alkalmas lehet, illetve a későbbiekben a megújuló energiaforrás kialakítását (napelemes rendszer) is lehetővé teszi. A kert locsolása egy fúrt kút segítségével szinte költség mentesen megoldott. Amennyiben ez a kiváló állapotú, teljesen felújított, jó környezetben fekvő és alacsony fenntartási költségekkel élhető ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
amerikai konyhateraszmelléképületklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentléleki Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentléleki Tamás Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 457 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY