Eladó ház Egeralja 50 nm
Eladó ház Egeralja 50 nm
Eladó ház Egeralja 50 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8163552
Referenciaszám: 169563
Frissítve: 3 napja

Egeralja eladó családi ház 1 szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
5 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 24 523 Ft
Második évtől
31 694 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169563 hivatkozási számú egeraljai családi ház. Egy 50 m2-es kisház várja új tulajdonosát Egeralján, ahol a természet csendjét és a falu nyugalmát élvezheti. A ház egy 1680 m2-es telken fekszik, hátsó végében nagyméretű fákkal, előttük fenyőcsemetékkel. Mindkét oldalon igényes, rendezett szomszédság található. A ház a falu csendes részén, madárcsicsergős környezetben található. A község jó közbiztonságáról a téren lakosok által kialakított kis játszótér, ill. a közterületen hagyott őrizetlen tűzifa árulkodik. Az épület a 60-as években vegyesen kő és tégla falazattal épült. Állapotát tekintve felújítandó, de a munkálatok egy része már megtörtént. Az eddig elkészült munkák: - teljes nyílászáró csere, hőszigetelt műanyag bejárati ajtó és ablakok, utcafronton redőnnyel - vízhálózat teljes cseréje, fürdőszoba teljes felújítása - villanyhálózat korszerűsítése, áramellátás:  36 A nappali + 16 A éjszakai Az épület mögötti korszerűtlen melléképületek elbontása is megtörtént. Tetőhéjazata régi cserép, csatornával ellátott. - fűtése gázkonvektorral, ill. kiegészítésként kandallóval megoldható. - a meleg vizet villanybojler állítja elő Az ingatlan felújításának befejezésével remek kis otthon vagy nyaraló válhat belőle. Veszprém vármegye nyugati peremén, a Marcal völgyében, a folyó jobb parti oldalán fekszik, Celldömölktől 14, Pápától 28 km-re. A falu lakossága 209 fő, egy kis falu, de majdnem minden alapvető szolgáltatás megtalálható itt: üzletek, orvosi rendelő, kultúrház. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó egeraljai családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169563 Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pethő-Horváth Ildikó Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 573 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pethő-Horváth Ildikó Openhouse Pápa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 573 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY