Eladó ház Eger 189 nm
Eladó ház Eger 189 nm
Eladó ház Eger 189 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168318
Referenciaszám: M282110-4685316
Frissítve: 3 napja

Eger eladó családi ház 6 szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
465 608 Ft/m²
189 m²
Alapterület
594 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 742 Ft
Második évtől
371 873 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában! Heves megye, Eger belvárosának közelében eladásra kínálunk egy 189 m?-es, kétszintes, hat szobás családi házat, amely ideális választás lehet mindazok számára, akik tágas és világos otthont keresnek. Az ingatlan alsó szintjén egy nagy méretű nappali, egy szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, egy kazánház, valamint egy garázs található, amelyek mind a kényelmet és a praktikumot szolgálják. Az emeletre érve négy szoba, egy fürdőszoba, valamint egy padlás található, amelyek remek lehetőséget biztosítanak a család minden tagjának a nyugodt pihenésre és a privát szféra megőrzésére. Az ingatlan fűtéséről egy vegyestüzelésű és egy gázkazán gondoskodik, így a hideg téli hónapokban is garantált a meleg és otthonos légkör. Az eredeti, fából készült ablakok megőrzik a ház karakterét, míg a néhány éve korszerűsített tető hosszú távú biztonságot nyújt. A parkosított udvar kiváló helyszínt biztosít családi rendezvényeknek, baráti összejöveteleknek, vagy akár csak egy csendes délutáni pihenésnek a szabadban. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, tekintse meg személyesen is ezt a remek adottságokkal rendelkező családi házat Eger szívében! Amennyiben a fotók és az ingatlan paraméterei felkeltette érdeklődését kérem keressen bizalommal .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1983
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztina OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 449 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY