Eladó ház Eger 29 nm
Eladó ház Eger 29 nm
Eladó ház Eger 29 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8165210
Referenciaszám: HZ074239
Frissítve: 3 napja

Eger eladó családi ház 1 szobás: 16 millió Ft

16 millió Ft
551 724 Ft/m²
29 m²
Alapterület
867 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 317 Ft
Második évtől
67 613 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egerben a Braunvölgy-dűlőn eladó egy 867 m2 - es zártkert, melyen egy 29 m2 - es téglából épült ház található.Eger történelmi városa kiváló borairól, gyönyörű barokk építészetéről és termálvizeiről ismert. A város a Mátra és a Bükk hegyei között helyezkedik el, így nem csupán kulturális programokban gazdag, hanem rengeteg lehetőséget kínál kikapcsolódásra és aktív pihenésre is a természet szerelmeseinek. Az itt élők minden nap élvezhetik a magas színvonalú közösségi és kulturális életet, amely Eger városát Magyarország egyik legkedveltebb pihenőhelyévé teszi.Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy csendes, nyugodt környezetre vágynak anélkül, hogy le kellene mondaniuk a városi élet közelében rejlő kényelmekről és lehetőségekről. Eger központja, az Egri vár és az Egri Termál- és Strand fürdő még kényelmes sétával is fél órán belül elérhető. A legközelebbi buszmegálló, valamint több bevásárlási lehetőség is ennél sokkal közelebb található. A fűtési rendszer többfélesége (norvég fűtőpanel, fatüzelésű kazán), az  épület szigetelése és a korszerű nyílászárók garantálják, hogy barátságos maradjon az év minden szakában. Az ingatlan belső terei világosak. A vízellátást fúrt kút biztosítja, az épület alatt több célra használható nagyméretű pince található.Külön kiemelendő a gyümölcsfákat és szőlőtőkéket tartalmazó kert, amely nem csak a természet közelségét biztosítja, hanem a 10 nm - es terasszal remek helyszínül szolgálhat kerti partiknak, vagy a nyugodt pihenésnek. Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kulcsár Ferenc Duna House - Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 484 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kulcsár Ferenc Duna House - Szent István tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 484 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY