Eladó ház Eger 150 nm
Eladó ház Eger 150 nm
Eladó ház Eger 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8160662
Referenciaszám: M281733-4680380
Frissítve: ma

Eger eladó családi ház 5 szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
586 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
185 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 742 Ft
Második évtől
371 873 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Egerben a Rác hóstyán eladásra kínálunk egy impozáns, 185 m2-es, két szintes, öt szobás családi házat. Az ingatlan alsó szintjén egy kényelmes szoba, egy rendkívül tágas nappali, egy étkezővel egybekötött konyha, egy kamra, egy felújított fürdőszoba és egy garázs található, melyek mindegyike a mindennapi élet kényelmét szolgálja. Az emeletre felérve három nagyméretű szobát, egy tágas fürdőszobát, egy különálló mellékhelyiséget és egy praktikus gardróbot találunk, amelyek ideálisak egy nagy család számára. Az épület alatti pincében kapott helyet a fűtésrendszer, mely vegyes tüzelésű és gázkazánból áll, biztosítva az otthon melegét a hidegebb hónapokban is. A fából készült, jól karbantartott nyílászárók nemcsak esztétikusak, hanem kiválóan zárnak, biztosítva az ingatlan energiahatékonyságát. Az udvar parkosított és rendezett, több autó beállására is alkalmas, így a vendégek fogadása sem okoz problémát. A ház elhelyezkedése révén a belváros közelségét élvezhetjük, ami nemcsak a mindennapi életet könnyíti meg, hanem kiváló befektetési lehetőséget is jelent. Ez a tágas és jól felszerelt családi ház ideális választás lehet nagyobb családok számára, akik kényelmes és praktikus otthonra vágynak. Amennyiben a fotók és az ingatlan paraméterei felkeltették érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Ádám József OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 984 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Ádám József OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 984 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY