Eladó ház Eger 190 nm
Eladó ház Eger 190 nm
Eladó ház Eger 190 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8158996
Referenciaszám: 27101
Frissítve: 3 napja

Eger eladó családi ház 4 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
552 631 Ft/m²
190 m²
Alapterület
316 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 343 328 Ft
Második évtől
443 712 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvásárlás kínálok Eger egyik csendes utcájában egy 190 nm-es 2 szintes 4 szobás 2 nappalis családi házat 316mn-es telekkel. Az otthon melegéről, valamint a meleg vízről egy gáz-cirkós kazán gondoskodik. Az ingatlanban található 3 darab hűtő – fűtő klíma is. Az ingatlan a felújítás során szigetelést, műanyag nyílászárókat kapott, valamint a kismegszakító is felújításra került. Az ingatlan meleg és hideg burkolatokkal rendelkezik. A földszinten található: - Nagy nappali - Szoba - Tágas fürdőszoba fürdőkáddal és mellékhelyiséggel - Amerikai konyhás étkező - Spájz Az emeleten található: - 3 tágas szoba - Tágas fürdőszoba fürdőkáddal, zuhanyzóval és mellékhelyiséggel - Nappali Az ingatlanhoz tartozik még egy kis pince is, valamint füvesített kert is. A parkolási lehetőség zárt kapualjban megoldható, ami tökéletesen funkcionál garázsnak is. Az ingatlan alkalmas családoknak, de akár rövid távú kiadás céljára is, mivel közel van a belváros és a Szépasszony- völgy is. Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertamerikai konyhabútorozottklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Adrienn Immo1 Miskolc - Zsuzsi irodája Az iroda összes hirdetése
+36 70 613 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY